Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ευκλής: «Είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές»!

Ευκλής: «Είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές»!

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση της ομάδας από την Σορωνή που στρέφει τα βέλη της κατά του Απόλλωνα Καλυθιών, της ΕΠΣΔ αλλά και του διαιτητή Θωμά Πατσιόπουλου

Την δική της τοποθέτηση με αφορμή το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας έκανε μέσω ανακοίνωση της η διοίκηση του Ευκλή Σορωνής. Αναλυτικά:

«Χθες Μ. Τετάρτη τελειώνοντας και τυπικά το πρωτάθλημα της B´ κατηγορίας Δωδεκανήσου θα θέλαμε να συγχαρούμε την επάξια πρωταθλήτρια του Α’ ομίλου Α.Ε. Κατταβιάς και τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Β´ Ομίλου γιατί είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές εντός αγωνιστικού χώρου και όχι οι πρωταθλητές των κατευθυνόμενων ενστάσεων και των γραφείων.

Επίσης θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους κυρίους της Ε.Π.Σ.Δ. σχετικά με την ένσταση, πως γίνεται να ορίσετε ένα παιχνίδι γνωρίζοντας ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει χρέη; Γιατί δεν προστατεύσατε την διοργάνωση του πρωταθλήματος; Πως έμαθε για το χρέος μόνο η συγκεκριμένη ομάδα; Πως γίνεται κύριοι της Ε.Π.Σ.Δ. να διαρρέουν πληροφορίες για την οποιαδήποτε ομάδα από τα γραφεία σας;

Όσο για τον αξιολογημένο διαιτητή κύριο Πατσιόπουλο που με τα τραγικά του «λάθη» στο 40′ ,90′ και στο 95′ του ντέρμπι ο οποίος στέρησε από την ομάδα μας το πρωτάθλημα να τον χαίρεστε κύριοι της διαιτησίας (υπάρχει βίντεο). Να είστε σίγουροι ότι όλος ο κόσμος είδε και ξέρει. Με παρόμοια φαινόμενα το ποδόσφαιρο στη Ρόδο έχει «μέλλον».
Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments