Αρχική Επικαιρότητα Έφηβος μπήκε σε νοσοκομείο με …την κάρτα υγείας του Μακρόν!

Έφηβος μπήκε σε νοσοκομείο με …την κάρτα υγείας του Μακρόν!

0
Dodekanisos

Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκε πρόστιμο για «παρουσίαση εγγράφου υγείας που ανήκει σε τρίτο». Ο έφηβος φέρεται να είπε ότι δεν είχε «δική του κάρτα υγείας» και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα του προέδρου «μόνο για διασκέδαση».

Τα δεδομένα του Μακρόν διέρρευσαν στο διαδίκτυο τον περασμένο μήνα – φέρεται να έχει εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με πρόσβαση στη βάση δεδομένων εμβολιασμών της κυβέρνησης – μαζί με τα δεδομένα του πρωθυπουργού Ζαν Κάστεξ, τα οποία σαρώθηκαν από μια φωτογραφία του Τύπου. Μετά τις διαρροές ξεκίνησε έρευνα και οι κωδικοί QR των Macron και Castex απενεργοποιήθηκαν.

Το σύστημα «pass pass» της Γαλλίας που εισήχθη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού απαιτεί από τους πολίτες να προσκομίσουν απόδειξη εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό σε μπαρ, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα ή μέσα μαζικής μεταφοράς, μεταξύ άλλων τοποθεσιών. Το σύστημα έχει αποδειχθεί αμφιλεγόμενο και χιλιάδες διαδηλωτές κατακλύζουν τους δρόμους του Παρισιού και άλλων μεγάλων πόλεων σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο από την καθιέρωσή του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments