Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Έδειξε τα δόντια του» και επικράτησε ο Ιάλυσος επί της Μαρκό!

«Έδειξε τα δόντια του» και επικράτησε ο Ιάλυσος επί της Μαρκό!

0
Dodekanisos

Με τον Εμπουμπά να έχει πολλά κέφια και να παίρνει …από το χέρι τους τοξοβόλους βοηθώντας στην κατάκτηση της νίκης, ο Ιάλυσος επικράτησε με το ευρύ 3 – 0 της Μαρκό στο “Οικονομίδειο” στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Ο παίκτης των γηπεδούχων είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα της ομάδας του με τα οποία ο Ιάλυσος “σφράγισε” το πολύτιμο “τρίποντο” που του δίνει πολλές ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Το φιλμ του αγώνα
Με το καλημέρα γκολ ο Ιάλυσος! Ο Εμπουμπά σέντραρε από δεξιά, ο Βουτσελάς έκανε κακή έξοδο ο Χατζηνικόλας πλάσαρε στο δοκάρι και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 21′ με τον Σάμιο, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε σε συμπαίκτη του και πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Εννιά λεπτά μετά ο Σάμιος έπιασε την κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Λαζαρίδη, αλλά την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 58′ ο Γιώργου έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, η μπαλιά είχε στρωθεί από τον Εμπουμπά για το 2 – 0 . Στο 63′ λεπτό ο Εμπουμπά έβγαλε άλλη μια κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Καμπά ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 3 – 0.

Ο Παυλίδης εκτέλεσε ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα του κοντά στην περιοχή, και ο Τσιγάρος απέκρουσε με διπλή προσπάθεια στο 87′ λεπτό. Μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια που δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα στον Ιάλυσο εν όψη της συνέχειας.

ΓΑΣ Ιάλυσος : Παναγιώτης Σπάρταλης : Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου, Εμπουμπά (86′ Κοντός), Αθανασίου (86′ Βασιλείου), Τζουανάκης, Χατζηνικόλας (72′ Βλαχάβας), Κάμπα (81′ Πιπέρης), Ιντρίζι, Πατσίλης
ΜΑΡΚΟ : Νίκος Μπαδήμας : Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Αλεξίου, Γιαννιτσάνης, Μεγαρίτης ( 74′ Κιούσης), Σάμιος, Παυλίδης, Ευθυμίου (88′ Ριτσοτάκης), Πίκουλας, Λαμπρόπουλος (88′ Πιέτρης), Λαζαρίδης (64′ Μωραϊτάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments