Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έδειξε αντίδραση ο Απόλλωνας Καλυθιών

Έδειξε αντίδραση ο Απόλλωνας Καλυθιών

0
Dodekanisos

Έδειξε χαρακτήρα ο Απόλλωνας Καλυθιών. Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη, μια εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρόδο, έδειξε αντίδραση και κατάφερε να επικρατήσει με 3 – 2 μέσα στο Παραδείσι του Κλεάνθη.

Οι Καλυθενοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ καθώς ο Πελέκης στο 23’ έκανε το 1- 0 για τον Κλεάνθη, όμως βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να πάρουν το προβάδισμα. Ο Μαθιός λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε (1 – 1) και αυτό το τέρμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης και στο 71’ ο Χατζηκοσμάς έκανε το 1 – 2. Μάλιστα λίγο πριν από το φινάλε ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 1 – 3 (στο 85΄) και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι από εκεί και πέρα ήταν να μειώσουν το σκορ στις καθυστερήσεις με τον Βουτσινά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Κώστα Καμπούρη είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε ο Κλεάνθης. Και στο πρώτο ημίχρονο όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο παρά το ότι οι Παραδεισιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Κορκίδας (90’ Σ. Σαϊτης), Χαριτάκης, Σιέχ, Γιαννίκος (84’ Σαρίκος), Βουτσινάς, Αρίφης (64’ Χ. Σαίτης), Μπερετούλης, Χατζηκυριάκος, Παπακωνσταντίνου, Πελέκης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κουφάλης, Χαλκιαδάκης, Φωτεινής (87’ Καλαιτζίδης), Θεοδοσίου, Φλεβάρης, Γεωργιάδης, Μαθιός, Χατζηκοσμάς (85’ Ο. Πέπα), Πέπα Γκ. (46’ Κολοκοτρώνης), Ιντρίζι (80’ Νικολός), Διακουράκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments