Αρχική Αθλητικά νέα Τρόμαξαν και τα δίχτυα για πρεμιέρα

Τρόμαξαν και τα δίχτυα για πρεμιέρα

0
Dodekanisos

Παιχνίδι με πολλά γκολ ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στην Χάλκη με τον Αστέρα Μασσάρων και τελικά την νίκη πήραν οι Μασαρενοί με σκορ 6-3, οι οποίοι ξεκλίνησαν το πρωτάθλημα με μια σημαντική νίκη εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με αρκετά νέα παιδιά(14-15 σκόραραν Καρδούλιας-Βογιαντζής Σπ. ) και χρειάζεται υπομονή για την συνέχεια, ενώ με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο Αντώνης Μουδάτσος που μάλιστα πέτυχε ένα ωραιότατο γκολ.

Το παιχνίδι ήταν ήσυχο, καλό ποιοτικά και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χάλκης στάθηκαν τυχεροί, αφού είδαν την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό 9 φορές στο πλαίσιο μάλιστα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας για τον πρώτο όμιλο.

Στο 12΄ ο Κιλασίν έπαιξε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κάργας κι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ο Καρδούλιας στο 23΄ με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-0. Στο 35΄ ο Σακαρέλης έκανε το 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή. Σε φάουλ που εκτέλεσε από τα δεξιά ο Λούππος, ο Πονιάς με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα με 1-2. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, 46΄,  ο 15χρονος Αντώνης Μουδάτσος με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-3 για την ομάδα του. Σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, στο 50΄,  ο Πουλής ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά, και με διαγώνιο πλασέ μείωσε σε 2-3. Στο 64΄σε αδράνεια των αμυντικών της Χάλκης, ο Κιλασίν με κοντινό δυνατό σουτ ανέβασε το σκορ στο 2-4. Μετά από τρία λεπτά(67΄), ο Στεφανάκης με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-5. Σουτ του Φωτάρα στο 70΄σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 78΄ σε εκτέλεση φάουλ του Σακαρέλη, ο Κάργας προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του 2-6. Ο νεαρός Βογιανζτής Σπύρος(μπήκε στο ματς στο 81΄) μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε, πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά απέκρουσε ο Μαρίνοβ, νέο πλασέ από τον νεαρό και το σκορ έγινε 3-6.

Διαιτησία Μοσχάτος-Γιακουμάκης Στ.-Τσιβίτης.

ΧΑΛΚΗ: Μιντζιρίκης, Κάργας, Σιμιτζής(66΄ Καρανικολάου), Αλεξίου, Ντάλλας, Σκιαθίτης, Κουλούμπρης, Καρδούλιας(81΄Βογιαντζής Σπ.), Βογιαντζής Μιχ., Παπανικολάου(66΄Χαρτοφύλης), Πουλής(73΄Μπαντουράκης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ.: Μαρίνοβ, Στογιανόφσκι, Λούππος, Χατζημανώλης Α., Φωτάρας, Στεφανάκης(81΄Μαστροβασίλης), Σακαρέλης(85΄Παπαστεφάνου), Πονιάς, Μουδάτσος, Κιλασίν Ε.(87΄ Γκουλιούμης), Δημητριάδης(65΄ Χατζημανώλης Μ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments