Δυο αθλητές “έφυγαν” ξαφνικά σε αγώνα ironman

0
Dodekanisos

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ αγωνίζονταν σε αγώνα Ironman στην Ιρλανδία. Κατά τη διάρκεια του τμήματος κολύμβησης του αγώνα, στην παραθαλάσσια πόλη Youghal στην κομητεία Κορκ, δύο αγωνιζόμενοι αντιμετώπισαν προβλήματα. Η ιατρική ομάδα προσπάθησε αμέσως να τους βοηθήσει, ανέφεραν οι διοργανωτές σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Η ανακοίνωση έγραφε: «Με βαθιά λύπη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο δύο δρομέων στο IRONMAN 70.3 Ireland, Cork 2023. «Κατά τη διάρκεια του κολυμβητηρίου του αγώνα της Κυριακής, το προσωπικό ασφαλείας παρείχε επείγουσα ιατρική βοήθεια αφού αναγνώρισε ότι οι αθλητές χρειάζονταν βοήθεια, ανέφεραν και πρόσθεσαν και τα εξής:
«Μοιραζόμαστε τα θερμά μας συλλυπητήρια με τις οικογένειες και τους φίλους των αθλητών και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε καθώς περνούν αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Το συμβούλιο της κομητείας Κορκ απέτισε επίσης φόρο τιμής και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Το νέο θλιβερό περιστατρικό σκόρπισε έντονο προβληματισμό καθώς δεν είναι το μοναδικό που συμβαίνει σε αγωνιστικούς χώρους και χώρους άθλησης γενικότερα. Η μαύρη λίστα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο απ’ ότι φαίνεται με τον κόσμο να αναζητά επίσημες απαντήσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments