Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ Διαγόρας: Τρεις ακόμα μεταγραφικές κινήσεις

ΠΑΕ Διαγόρας: Τρεις ακόμα μεταγραφικές κινήσεις

0
Dodekanisos

Τρεις ακόμα μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η ΠΑΕ Διαγόρας, στο πλαίσιο σχεδιασμού της ενόψει της νέας χρονιάς. Αναλυτικά:
“Η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 24χρονο επιθετικό Χρηστο Ταχματζίδη ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον Αλμωπό Αριδαίας.  Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο, από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, κι ακολούθησε η συνεργασία του με την ομάδα του   Θεσσαλονίκης Άπό κει βρέθηκε στην συνέχεια στην Γ΄Εθνική να παίζει στον Καμπανιακό.  Αξίζει να σημειωθεί πώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τον Εθνικό Σοχού, ενω φόρεσε και την φανέλα του Μακεδονικού, Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στον Αλμωπό Αριδαίας με τη φανέλα του οποίου ειχε 11 συμμετοχές στην Super League 2  απ όπου και τον απέκτησε ο Διαγόρας για να ενισχύσει την επίθεση του. Η ΠΑΕ Διαγόρας τον καλωσορίζει στην οικογένεια της  και του εύχεται υγεία και πολλά γκολ με την κυανέρυθρη φανέλα”.

“Η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση απο τον Ατρόμητο Αθηνών των Ματθαίου Μπουντέ και του ” δικού μας” Μιχάλη Σταματούλα που είναι από τους καλύτερους παίκτες της U-19 της ομάδας του Περιστερίου. Συνεχίζεται έτσι μια συνεργασία που πέρυσι εφερε στην ομάδα μας τον διεθνή Θανάση Καραμάνη ο οποίος έδωσε πολλά στην κυανέρυθρη ομάδα. Ο Ματθαίος Μπουντές ειναι μόλις 19 ετων (17 Νοεμβρίου 2003), είχε ξεχωρίσει από τις εμφανίσεις του στις Μικτες Χίου. Στην συνέχεια αποκτήθηκε απο την Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Χίου κι απο κεί έφυγε για τον Ατρόμητο, προϊον σκάουτινγκ του Τόλη Αποστόλου και εντάχθηκε εκεί στις 8 Αυγούστου του 2017.Μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με την U-19 εχοντας και μία συμμετοχή στην Σούπερ Λίγκ εναντίον της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Μιχάλης Σταματούλας είναι 19 χρόνων (10 Οκτωβρίου 2003)και εντάχθηκε στον Ατρόμητο στην U-17 τον Ιούλιο του 2018,Την περίοδο 2020-2021 πηγε στην U-19 των Περιστεριωτών με τους οποίους μάλιστα έφτασε τις 52 συμμετοχές. Είναι Ροδιτόπουλο και προέρχεται από τον Ευαγόρα του νησιού μας ο οποίος τον παραχώρησε στον Ατρόμητο. Η ΠΑΕ Διαγόρας καλωσορίζει και τα δυο παιδιά στην οικογένεια της, τους εύχεται υγεία και πολλές νίκες με την κυανέρυθρη φανέλα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments