Αρχική Uncategorized Δυνατά και επιθετικά

Δυνατά και επιθετικά

0
stoke
Dodekanisos

Καλές αποδόσεις θα κυνηγήσουμε σήμερα, μια και το πρόγραμμα της ημέρας είναι πλούσιο και περιλαμβάνει αρκετές ευκαιρίες. Ξεχωρίσαμε παιχνίδια από τη Σκωτία, την Αγγλία και την Τουρκία.

Σκωτία: Παραμένει στην κορυφή

Σαφέστατα καλύτερη ομάδα είναι η Ντανφέρμλιν από τη Λίβινγκστον. Διαθέτει πολύ καλό και έμπειρο υλικό και δείχνει ικανή να παλέψει μέχρι τέλους για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Αν πετύχει το διπλό σήμερα παραμένει στην κορυφή. Την πιστεύουμε.

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ 2

Αγγλία: Δυνατά και επιθετικά

Δυνατά και επιθετικά αναμένεται να μπουν Άστον Βίλα και Στόουκ στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αμφότεροι ψάχνουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Από αυτή την άποψη δεν βρίσκουμε καθόλου παράλογη την επιλογή του Goal/Goal, με πολύ ικανοποιητική απόδοση.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΤΟΟΥΚ GOAL/GOAL

Υπόλοιπη Ευρώπη: Καιρός να σοβαρευτεί

Τώρα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Champions League, είναι καιρός η Γαλατασαράι να αρχίσει την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω. Πιστεύουμε στο διπλό της κόντρα στη Σίβασπορ.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments