Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ολοένα και ανεβαίνει η Ρόδος

Ολοένα και ανεβαίνει η Ρόδος

0
rodos_iraklis
Dodekanisos

Την έκτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ρόδος η οποία επικράτησε με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας του Ηρακλή Μαριτσών και ανέβηκε και άλλο βαθμολογικά. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι μέχρι τη στιγμή που έβαλαν το γκολ (στο 56’)  αλλά από εκεί και πέρα ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Το γκολ
Στο 56’ από κόρνερ του Αμπελά η μπάλα κατέληξε στον Ευγενικό και αυτός με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0.
Άλλες φάσεις
Στο 9’ ο Μπιλιάς έκανε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 19’ ο Λορέντζος έκανε κάθετη πάσας στον Τσαλώλη και αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 29’ ο Καλημέρης έκανε τη σέντρα και ο Καστρουνής πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 40’ ο Ευγενικός έκανε ένα δυνατό σουτ από καλό σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ
Στο 49’ ήταν η σειρά του Αμπελά να σουτάρει αλλά αδύναμα με αποτέλεσμα ο Κοσμάς να μπλοκάρει τη μπάλα.
Λίγο αργότερα (στο 53’), ο Καστρουνής γύρισε παράλληλα τη μπάλα και ο Καντιμοίρης βρέθηκε στην πορεία την αλλά την έστειλε άουτ.
Στο 59’ ο Κασταράς έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Ευγενικός «έπιασε» το σου τα όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ένα λεπτό μετά (στο 60’), ο Αμπελάς έκανε σέντρα και ο Καστρουνής έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοσμά.
Στο 86’ ο Ηρακλής ανησύχησε την άμυνα της Ρόδου όταν ο Μπιλιάς έκανε τη σέντρα και ο Χατζηκωνσταντής πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Κουμέντος κατάφερε να αποκρούσει ωραία τη μπάλα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Σκαφίδας, Σταμάτης Καντιμοίρης, Καρπαθάκης, Παπαδόπουλος, Καστρουνής, Κατσαράς, Αμπελάς (70’ Παπαστεφάνου), Γιώργος Καντιμοίρης, Καλημέρης (89’ Νίκανδρος), Ευγενικός (81’ Βασιλαράκης)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοσμός, Τσούφιος, Φασάκης, Λορίντζος, Καρίκης, Μπιλιάς, Φελεσάκης (62’ Τόπσον), Πάττας, Βασιλώττος (34’ Μαυρής), Χειμωνέττος, Τσαλώλης (77’ Χατζηκωνσταντής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments