Drones …καμικάζι της Δύσης χρησιμοποιούν οι Ουκρανοί

0
Dodekanisos

Drones «καμικάζι» πετούν βαθιά μέσα στο Ρωσικό έδαφος με τις …πλάτες της Δύσης. Οι Ουκρανοί προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να επιφέρουν κύρια πλήγματα στους Ρώσους. Τα παραπάνω αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του το CNN αναφέροντας πως επικαλείται Ουκρανική πηγή κοντά στο πρόγραμμα drone του Κιέβου. Το ίδιο ρεπορτάζ εμφανίζει μια δήλωση αξιωματούχου που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και σύμφωνα με την οποία, «το Κίεβο χρησιμο0ποιεί drones με μεγαλύτερη εμβέλεια και πιο προηγμένες ικανότητες για να χτυπήσει στόχους που βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 1.000 χιλιομέτρων (621 μίλια) από τα σύνορα».

«Οι πτήσεις καθορίζονται εκ των προτέρων με τους συμμάχους μας και τα αεροσκάφη ακολουθούν το σχέδιο πτήσης για να μας επιτρέψουν να χτυπήσουμε στόχους με μέτρα ακρίβειας», είπε η πηγή. Το δυτικό προσωπικό παρέχει στα ουκρανικά στρατεύματα πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένους στόχους. Σημειώνεται ότι πέρσι η Washington Post επικαλέστηκε ανώτερο Ουκρανό αξιωματούχο που ανέφερε ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες «σχεδόν ποτέ» δεν χρησιμοποιούν προηγμένα όπλα, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών εκτοξευτών πυραύλων HIMARS, χωρίς να λάβουν συντεταγμένες από το Πεντάγωνο.

Την Τρίτη 2 Απριλίου, Ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στόχευσαν το Ταταρστάν της Ρωσίας, μια περιοχή 650 χλμ ανατολικά της Μόσχας (400 μίλια), η οποία δεν είχε προηγουμένως δεχθεί επίθεση από UAV. Ένα drone είχε στόχο να χτυπήσει ένα διυλιστήριο πετρελαίου στο Nizhnekamsk, μια πόλη που βρίσκεται περίπου 1.100 km (680 μίλια) από τα σύνορα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments