Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΔΟΞΑ: “Για όσους δεν κατάλαβαν, η ομάδα δεν διαλύεται”

ΔΟΞΑ: “Για όσους δεν κατάλαβαν, η ομάδα δεν διαλύεται”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους επικριτές της ότι … η ομάδα δεν διαλύεται, εξέδωσε η διοίκηση της Δόξας Ψίνθου.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει:

“Προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, για αποφυγή παρεξηγήσεων νιώθουμε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε πως αρχικός στόχος της προσπάθειας μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για να νιώσουν τα άτομα που θα αποτελούσαν το έμψυχο δυναμικό ΑΘΛΗΤΈΣ. Αν κάποιοι κατάφεραν να περάσουν μια βόλτα από τα αποδυτήρια του Αθλητικού Συλλόγου μας δεν θα είναι δύσκολο να αντιληφθούν τις τεράστιες αλλαγές που κατάφεραν να γίνουν αν αναλογιστούμε τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε.
Η ομάδα μας έχει βάλει γερά θεμέλια με κύριο σκοπό μας τον Αθλητισμό. Αυτό δεν μπορεί να το αλλοιώσει κανείς.
Είμαστε σε ένα μεγάλο ποσοστό ευχαριστημένοι.
Η ομάδα εμπιστεύεται τον προπονητή της Μιχάλη Μανωλα και το έμψυχο δυναμικό της που κατά συντριπτικό ποσοστό αποτελείται από παιδιά του χωριού και έτσι θα πορευτούμε έως το τέλος.
Μην ξεχνάμε όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας είχε ένα βαρύ -6 βαθμών στο νεο ξεκίνημα της καταφέρνοντας από πολύ νωρίς να το καλύψει και να αποφύγει γρήγορα τη ζώνη του υποβιβασμού και με έναν γρήγορο υπολογισμό αν δεν υπήρχε το -6 θα βρισκόμασταν ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας και μας στηρίζει γιατί η ομάδα έχει ξεχωριστά τον κάθε έναν μας ανάγκη.

Υ.Γ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΎΕΤΑΙ “

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments