Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δυσκόλεψε τη θέση του ο Διαγόρας Βατίου

Δυσκόλεψε τη θέση του ο Διαγόρας Βατίου

0
Dodekanisos

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Ποσειδώνα Καρπάθου με 1 – 0 γνώρισε ο Διαγόρας Βατίου η παραμονή του οποίου στην Α’ Κατηγορία δυσκολεύει και άλλο. Ένα γκολ του Φελουζή με ατομική προσπάθεια και πλασέ στο 89’ ήταν αυτό που έδωσε το «τρίποντο» στους Καρπάθιους και σκόρπισε έντονο προβληματισμό στους Βατενούς που όπως δείχνουν τα πράγματα δύσκολα θα αποφύγουν φέτος τον υποβιβασμό.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε μέτριο έως κακό παιχνίδι αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έβαλαν τη μπάλα κάτω και είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μπόρεσαν μάλιστα να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες χωρίς όμως να τελειώσουν τις φάσεις. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι μάλλον θα τελειώσει ισόπαλο, ο Φελουζής πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και χάρισε το «τρίποντο» στον Ποσειδώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κασιώτης, Αναστασόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Καραγιάννης, Β. Ζερβός, Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης, Κατσαρής (79’ Παπουρδάνος), Πουλάϊ (69’ Καλημέρης), Ζωάννου, Πλαγγέντης (85’ Μ. Ζερβός)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κεσίδης, Φασουλέττος, Τσαγκάρης, Ι. Σπανός, Φελουζής, Μαντινάος, Αρχοντούλης, Αναγνωστόπουλος (61’ Κοντονικόλας), Σπανός Ε. (69’ Ζαρκαδούλας), Τσαβέλης (89’ Νασόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments