Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δοκιμάζει δύο και φορτσάρει για ενίσχυση ο Διαγόρας

Δοκιμάζει δύο και φορτσάρει για ενίσχυση ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Μετεγγραφικός πυρετός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον Διαγόρα

Στις προπονήσεις του Διαγόρα θα συμμετέχει από σήμερα ένα νέο πρόσωπο.Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης είναι αλλοδαπός και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ανδρέα Σταύρου και αν πείσει για τις ικανότητες του τότε πιθανότητα θα αποκτηθεί από τον «γηραιό».

Δοκιμάζει και Μαργαρίτη

Εκτός από τον αλλοδαπό παίκτη στις προπονήσεις των «κυανέρυθρων» συμμετέχει και ο μέσος Αλέξανδρος Μαργαρίτης. Ο παίκτης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ΑΕ ΚΩ και στην συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρας του υπήρξαν, ο Παναιτωλικός και πρόσφατα ο Εθνικός Πειραιώς με τον οποίο αγωνίστηκε την φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Μαργαρίτης συμμετείχε και στο φιλικό του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ όπου και αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά.

Δεν σταματάει εκεί

Η μετεγγραφική ενίσχυση για τον Διαγόρα δεν σταματά εκεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι «κυανέρυθροι» αναζητούν στην αγορά τουλάχιστον τρεις παίκτες ακόμα. Ο Ανδρέας Σταύρου έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της ομάδας την απόκτηση ενός αμυντικού, ενός μέσου αλλά και ενός πλάγιου επιθετικού, με τις εξελίξεις να αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα. Να υπενθυμίσουμε πως το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσεις στις 17 Σεπτεμβρίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments