Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Διπλό” του Ορφέα στη Νίσυρο

“Διπλό” του Ορφέα στη Νίσυρο

2
orfeas agiosloukas
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε από τη Νίσυρο ο Ορφέας σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Το τέρμα με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση πέτυχε ο Κούτσι στο 47’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Ο Ορφέας όμως είχε σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Μαυρουδή οποίος κατέβασε τα ρολά. Στην επανάληψη οι «κόκκινοι» ανέβασαν την απόδοση τους και εκτός από το γκολ που πέτυχαν είχαν και άλλες ευκαιρίες. Σημειώνεται ότι ο Πολυβώτης έχει παράπονα από την διαιτησία του Διακοφιλιππή και οι άνθρωποι του μάλιστα είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν την εξαίρεση του από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας τους.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ν. Χαρτοφύλλης, Καραγιάννης (75’ Τ. Σφακιανός), Καλογεράτος, Καρακωνσταντίνος, Πρ. Χαρτοφύλλης, Σβύνος, Β. Δ. Χατζηνικόλας, Β. Κ. Χατζηνικόλας, Αδραχτάς, Δερμιτζάκης (55’ Σφακιανός), Κάκιας (85’ Παπαδάκης)
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Τσεκούρης, Ντουμάζιος, Μπουμπουλάκης, Μόσχου, Κούτσι, Τσιριγώτης (60’ Τοπάλ), Γεωργιάδης, Στεργιόπουλος (87’ Οσάφι), Λουκίσσας (80’ Μαρκόπουλος), Διακοηλίας
-Η διοίκηση του Ορφέα θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον Πολυβώτη για τη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στο μέλλον.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
?????????
?????????
8 years ago

Παιδιά οι διαιτησία ήταν 50/50. Πρέπει να λέμε τα σωστά και να μην αδικούμε κάποιους χωρίς λόγο.

georgee..
georgee..
8 years ago

pedia epidei den mporeite na valete goal den sas fteei i dietisia……