Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δίκαιη νίκη των Ιπποτών

Δίκαιη νίκη των Ιπποτών

0
ippotes evagoras
Dodekanisos

Καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι Ιππότες κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 3-1 από τον Ευαγόρα. Οι γηπεδούχοι με καλή κυκλοφορία της μπάλας και γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο τους να αλλάξει τα δεδομένα στον αγωνιστικό χώρο και να ελπίζει για την νίκη. Ιδιαίτερα μετά το 1-1 οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για την νίκη και αφού πέτυχαν ακόμα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήραν καθαρά και δίκαια την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Τα γκολ
13′ Ο Καραμπάτζος, με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0.
18′ Από εκτέλεση φάουλ του Κούτσι στα δεξιά, η μπάλα έφτασε την περιοχή, κόντραρε σε πολλά σώματα και ο Πολυχρόνης με πλασέ από κοντά να ισοφάρισε σε 1-1.
57′ Ο Πλαγγέντης τροφοδότησε τον Αλιάι αριστερά κι εκείνος έβγαλε την σέντρα για τον Οικονομίδη που με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 2-1.
67′ Ο Αλιάι άφησε ωραία την μπάλα για τον Πλαγγέντη, ο οποίος έκανε το σουτ και πέτυχε το 3-1.
82′ Ο Γιακιτζής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτησία: Τσοπανάκης Φραγκίνης – Μπερδεμπές.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Χατζημιχαήλ, Κοκιαντώνης (75′ Πλαγγέντης Κ.), Χατζηκαλημέρης, Βαρδόπουλος (65′ Μαρίνος), Dushku, Οικονομίδης, Ταφάνη, Πλαγγέντης Ελ., Αλιάι, Καραπάτζος (89′ Γκούτσης).
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολέττος, Γιακιτζής, Πανάγου (43′ Τσιώμος), Τσίπας, Τσιτσίρης, Τσομάνη, Κούτσι, Πολυχρόνης (68′ Ζωάννου), Χατζηνικόλας Π., Χατζηδημήτρης (41’Γκαμαλέτσος), Χατζηνικόλας Σ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments