Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» σε εννιά λεπτά!

«Καθάρισε» σε εννιά λεπτά!

0
diagoras pastida
Dodekanisos

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας κατάφερε να πάρει την νίκη από τον Αστέρα Παστίδας με 4-0. Οι «κυανέρυθροι» δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν και ο Διαγόρας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και πέτυχε τέσσερα γκολ με αποτέλεσμα να πάρει εύκολα την νίκη.
Στο 49΄ο Επιφάνης έστρωσε για τον Παλάζη κι εκείνος με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Το 2-0 πέτυχε ο Ζουρούδης στο 51΄με σουτ κι αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα.
58΄ Ο Ξύπας γύρισε την μπάλα μέσα από την περιοχή για τον Ζουρούδη κι εκείνος με σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα,3-0.
Από ωραία κάθετη μπαλιά του Ζουρούδη για τον Καστρουνή, ο δεύτερος με πλασέ στην κίνηση από την μικρή περιοχή έκανε το 4-0.
Διαιτησία Γιαννουκάς-Γιακουμάκης Στεργ.-Τσέτσος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Πεταυράκης, Χατζηπέτρος, Μαϊλης(67΄Μιχάϊ), Λαμάϊ, Σαλαμαστράκης, Ξύπας(83΄ Τσοπανάκης), Επιφάνης, Καστρουνής , Ζουρούδης, Παλάζης(90΄Κεφαλάκης)
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Καϊκας,Καρύδης(23΄λ.τ. Κονόμι), Χαριτάκης, Καραγιάννης, Καλαϊτζίδης, Καλαγρής(72΄ λ.τ. Σπάτα), Αυγενικού Χ.(65΄Κυρίτσης), Πάπα, Εμίρογλου, Παυλίδης, Λενιού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments