Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Διάψευση από την ΔΕΔΔΗΕ για το κτήριο- έκτρωμα του κέντρου διανομής στον...

Διάψευση από την ΔΕΔΔΗΕ για το κτήριο- έκτρωμα του κέντρου διανομής στον Άγιο Νικόλαο

0
Dodekanisos

Mε ανακοίνωση που εξέδωσε η  ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο , υποστηρίζει  ότι οι φωτογραφίες με τις απεικονίσεις του νέου Κέντρου Διανομής στον Αγ. Νικόλαο που περιλαμβάνονται στα εν λόγω δημοσιεύματα και ομολογουμένως έχουν την μορφή εκτρώματος, δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και παραθέτει την πραγματική, όπως την χαρακτηρίζει απεικόνιση.

Χαρακτηρίζει τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας “κατασκευασμένες”  από τρίτους, με στόχο τη διαστρέβλωση της αλήθειας και την πρόκληση σκόπιμης ανησυχίας στους κατοίκους της περιοχής για οπτική όχληση από το νέο κτήριο.

Στην απαντητική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεi”

“Οι επίσημες απεικονίσεις του νέου Κέντρου Διανομής με βάση την εγκεκριμένη μελέτη του αρμόδιου αρχιτέκτονα και της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρίας, επισυνάπτονται παρακάτω και, όπως είναι φανερά αντιληπτό, δεν έχουν ουδεμία σχέση με αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας στον τοπικό ηλεκτρονικό Τύπο της Ρόδου.

Το νέο Κέντρο Διανομής είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο και ο σχεδιασμός του έγινε με κύριο γνώμονα τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη της πόλης της Ρόδου.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments