Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεύτερη σερί ήττα για τον Διαγόρα 0-2 από τον Αστέρα Βλαχιώτης

Δεύτερη σερί ήττα για τον Διαγόρα 0-2 από τον Αστέρα Βλαχιώτης

0
Asteras Vlahioti F.C. / Facebook
Dodekanisos

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τον Αστέρα Βλαχιώτης γνώρισε ο Διαγόρας στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 και για τον Νότιο Όμιλο. Προηγήθηκαν με πέναλτι του Σοκολάροφ και «σφράγισαν» την νίκη με τον Φλένσμποργκ οι γηπεδούχοι. 

Ο Διαγόρας δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η ήττα βάση εικόνας κρίνεται απολύτως δίκαιη. Πλέον ο «γηραιός» βρίσκεται σε αρκετά δυσμενή θέση όσον αφορά στη μάχη της παραμονής. Από την άλλη πλευρά με το συγκεκριμένο «τρίποντο» (πρώτο εντός έδρας και μόλις το δεύτερο στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Λακωνίας), ο Αστέρας Βλαχιώτης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 
Όσον αφορά την βαθμολογία, ο Διαγόρας παραμένει στην 12η θέση με 14 βαθμούς, την στιγμή που ο Αστέρας είναι στην 15η θέση με 10 βαθμούς.
 
Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)
 
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)
 
Τέταρτος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

 
Αστέρας Βλαχιώτης (Κώστας Βελιτζέλος): Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος (62ο Παππουλής), Λάμτσε, Άλβαρεζ, Λεωνιδόπουλος (25ο λ.τρ. Ζαΐμη), Μαϊσουράτζε, Σοκολάροφ (75ο Ρόδης), Addo (62ο Abankwa), Τσίπρας (75ο Φουρλάνος), Φλένσμποργκ.
 
Διαγόρας (Γιάννης Προβίδας): Μπίντσης, Μπούμπας, Τοπάλ, Μουμίν, Καράτασιος, Σάιμπερτ, Γιώργου (46ο Χότζα), Τάτσης, Λαμπίρης, Μπαστιάνος (41ο λ.τρ. Μιράντα), Παραστατίδης.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments