Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Εντός έδρας ήττα, πρόβλημα για τη Ρόδο…

Εντός έδρας ήττα, πρόβλημα για τη Ρόδο…

0
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 1 – 0 από την Καλλιθέα εντός έδρας γνώρισε η Ρόδος, σε σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι “πράσινοι” που σπατάλησαν ένα ημίχρονο στο οποίο δεν ήταν και τόσο καλοί, μπόρεσαν στην επανάληψη να αλλάξουν πρόσωπο και να μπουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να φθάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως να μπορέσουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Ο κακός αγωνιστικός χώρος αλλά και η μεγάλη αγωνιστική απραξία την οποία είχαν να αντιμετωπίσουν έως τώρα τα “ελάφια” ήταν δυο λόγοι που σίγουρα έπαιξαν τον δικό τους ρόλο.

Στο 9′ ο Μάλτσης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Θεοδωράκης απόκρουσε με το ένα χέρι
Στο 19′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0 – 1.
Στο 35′ ο Μπότος δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος με όλη τη Ρόδο να διαμαρτύρεται για πέναλτι και τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.
Στο 40′ ο Κυνηγόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ ωστόσο το πλασέ που έκανε δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ο Θεοδωράκης.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μανθάτης γύρισε τη μπάλα προς τον Κοντοχρήστο που ήταν σε πλεονεκτικό σημείο και έτοιμος να σκοράρει όμως η άμυνα της Ρόδου πρόλαβε και έδιωξε μακριά τη μπάλα.
Στο 51′ ο Τσάβες έκανε τη σέντρα και ο Μακρυδημήτρης πήρε την κεφαλιά όμως ο Στρέζος απόκρουσε δύσκολα.
Και στο 53′ η Ρόδος έφθασε κοντά στο γκολ όταν ο Τσάβες και πάλι εκτέλεσε φάουλ με τον Αδαμάκη να παίρνει αυτή τη φορά την κεφαλιά και τον Στρέζο και πάλι να αποκρούσει.
Στο 63′ μετά από αντεπίθεση και σουτ του Κυνηγόπουλου ο Θεοδωράκης απόκρουσε και κράτησε το 0 – 1.
Στο 73′ ο Κωστίκα γύρισε από τα αριστερά και ο Τσιντώνης έκανε το σουτ με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Θεοδωράκης, Μπότος (70′ Δελαπόρτας), Sadoo, Μακρυδημήτρης (46′ Μάρκοβιτς), Καψάλης, Μαρτσάκης (84′ Βουργουτζής), Καραγεώργης, Μίγγος (46′ Χύσι), Παπάζογλου, Σταματελόπουλος, Chaves
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στρέζο, Κοντοχρήστος (60′ Ματσιέλ), Ευαγγέλου, Κύργια, Santana, Κυνηγόπουλος (69′ Κονέ), Ρώσση, Malci (69′ Τσιβντώνης), Μανθάτης (60′ Κωστίκας), Μπουλούλης, Βασιλούδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments