Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Ακουσίλαο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Ακουσίλαο

0
akousilaos agios
Dodekanisos

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Ακουσίλαος κατάφερε να πάρει την νίκη από τον Άγιο Ισίδωρο με 4-2 στο γήπεδο Φανών. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς είχαν την κατοχή αλλά και την κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να είναι και πιο απειλητικοί στις επιθέσεις τους και εύστοχοι με την τριάδα Καβουκλή-Παπακωνσταντίνου και Τόμπσον, οι οποίοι πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ του Ακουσίλαου. Από την πλευρά του ο «Άγιος» δεν ξεκίνησε καλά καθώς δεν μπόρεσε να ελέγξει την μεσαία γραμμή του αντιπάλου και να περιορίσει την δραστηριότητα των επιθετικών των γηπεδούχων που ήταν συνεχώς απειλή για την εστία του Αναστασά. Προς το τέλος έδειξε καλύτερη εικόνα αλλά ήταν πολύ αργά για να έπαιρνε κάτι περισσότερο από το ματς. Εκείνο που έκανε αίσθηση, είναι πως και οι δύο ομάδες δεν σταμάτησαν να κυνηγούν ακόμα ένα γκολ ακόμα και όταν όλα είχαν κριθεί.
Τα γκολ
24΄ Φάουλ από τα δεξιά του Γιορδαμνή, ασθενής απόκρουση του Αναστασά και ο Καβουκλής με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.
26΄ Από μπαλιά του Π.Διακοπαρασκευά, ο Κώτσος βγήκε δεξιά και έξω από την περιοχή, και με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
28΄ Σέντρα από τα δεξιά του Καβουκλή, κεφαλιά του Τόμπσον στο οριζόντιο δοκάρι, δεύτερη κεφαλιά από τον ίδιο και 2-1.
44΄ Ο Παπακωνσταντίνου κινήθηκε από τα αριστερά παράλληλα με την εστία και με βολίδα έστειλε την μπάλα στο «Γ», 3-1.
80΄ Μπαλιά του Τόμπσον για τον Χουσενάϊ που έκανε το κοντρόλ και με πλασέ πέτυχε το 4-1.
90΄ Σέντρα από τα δεξιά του Α. Γεωργαλλή, κεφαλιά του Βονάκη και 4-2.
Ο Τόμπσον στο 87΄σημάδεψε με δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασά.
Διαιτησία Ατσικνούδας-Λάζος- Ζανεττίδης.
Ακουσίλαος: Κοντογιάννης, Ευθυμίου, Γιορδαμνής(70΄Χατζηδημητρίου), Κουτσουμπάρης, Κώστας, Τσίγκρηλας, Σάββενας Γ., Τόμπσον, Καβουκλής, Παστός(70΄Θυριάκης),Παπακωνσταντίνου(60΄Χουσενάϊ).
Άγιος Ισίδωρος: Αναστασάς, Ταμπουράς, Αντωνόπουλος, Δημητράκης, Σάββενας Εμμ.(70΄Κουτρούλλης 81΄Διακοπαρασκευάς Ισίδ.), Βονάκης, Γεωργαλλής Μ., Γεωργαλής Α.,Κιαουρτζής(46΄Συμίου), Διακοπαρασκευάς Π., Κώτσος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments