Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες ο Κλεάνθης

Επέστρεψε στις νίκες ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ύστερα από την ήττα με τον Διαγόρα (εντός έδρας με 1-2), ο Κλεάνθης αφού επικράτησε εύκολα του Ηρακλή στα Μαριτσά με 6-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στη συνέχεια οι «ροσονέρι» ισορρόπησαν και στο 30΄ πήραν το προβάδισμα με τον Λυριστή. Στο 40΄ ο Αλεξανδρίδης κέρδισε πέναλτι με τον Λυριστή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να αστοχεί, λίγα λεπτά αργότερα (44΄) διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φωτεινή. Το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου έκανε ο Πλύγκος στις καθυστερήσεις.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τον Κλεάνθη να πετυχαίνει άλλα τρία τέρματα για το τελικό 0-6. Στο 57΄ο Λυριστής έκανε το 0-4, στο 85΄ έγινε το 0-5 με τον Καρίκη ενώ το 0-6 διαμορφώθηκε στο 89΄ με τον Αλεξανδρίδη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Σταυρούλιας, Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Τσούφιος, Σαχίνης, Διακοηλίας (67΄ Παναγιώτου), Μπάκης (75΄ Βασιλώττος Χ.),Κούρος, Μπιλιάς, Παπακωσταντής, Τσαλώλης (78΄ Καρίκης Γ.Σ.), Βασιλώττος Ε., Καρίκης Γ.Δ.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Ποζατζίδης, Καλημέρης, Αλεξανδρίδης, Σιέχ (50΄ Μπαούρης), Φωτεινής, Λυριστής, Πλύγκος (68΄ Θάνος), Μαριάς, Πελέκης (81΄ Καρίκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments