Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Σκόρπισε» τον Εθνικό!

«Σκόρπισε» τον Εθνικό!

0
DSC00082
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πέτυχε η ΑΕ Κατταβιάς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μανώλη Φραντζή επικράτησε σχετικά εύκολα με 6-1 του Εθνικού Αρχίπολης που άντεξε περίπου μέχρι τα τέλη του πρώτου μέρους πριν καταρρεύσει. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν ντο προβάδισμα στο 8’ του αγώνα με κοντινό πλασέ του Μήτρου (1-0), αλλά ο Εθνικός στο 18’ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Γιαλλούση από τον Παπαβεργή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-1. Από εκείνο το σημείο και για περίπου είκοσι λεπτά η ΑΕ Κατταβιάς πίεζε ψηλά προσπαθώντας να πετύχει γκολ αλλά ο Εθνικός είχε γυρίσει πίσω και έκλεινε καλά τους χώρους. Όλα αυτά μέχρι το 38’ όταν ο Κουλιμπαλί με έναν «κεραυνό» από τριάντα περίπου μέτρα έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Στελλά λύνοντας έτσι τον «γόρδιο δεσμό» (2-1). Μάλιστα η Κατταβιά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (44’) πέτυχε και τρίτο τέρμα αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Μαριεττάκη από δεξιά και κεφαλιά του Μήτρου (3-1).
Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από τυπική διαδικασία για ντους γηπεδούχους που είχαν την απόλυτη υπεροχή καταφέρνοντας να πετύχουν ακόμη τρία τέρματα και να ολοκληρώσουν με χαρακτηριστική ευκολία την αποστολή τους. Το 4-1 έγινε στο 62’ με ωραίο μακρινό σουτ του Νασόπουλου, ενώ στο 69’ ο Μήτρου με κοντινό σουτ ανέβασε τη διαφορά στο 5-1, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Το τελικό 6-1 για τους Κατταβενούς ήρθε στο 82’ μετά; Από ωραία προσπάθεια των γηπεδούχων και κοντινό σουτ του Κουλιμπαλί ύστερα από «σερβίρισμα» του Δράκου. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σπάρταλης, Βασιλείου και Μοσχάτος.

ΑΕ Κατταβιάς: Παπαβεργής, Γκρίζης (58’ Ντούπης), Ανανιάδης (73’ Δουδούμης), Στεφανάκης , Μαίλης (70’ Σέντης), Σαλαμαστράκης, Μαριεττάκης, Κουλιμπαλί, Δράκος, Νασόπουλος, Μήτρου
Εθνικός Αρχίπολης: Στελλάς, Ορφανός, Αλευρόπουλος, Κουφός, Καρίκης, Βιτσέντζος, Μαυρής (54’ λ.τ. Αφαντενός), Κασιώτης (68’ Τζαβάρας), Μπαδιεριτάκης, Γιαλλούσης, Τσακίρης Γ. (57’ Καρπάτσης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments