«Δεν χρειαζόμαστε εξυπηρετήσεις!»

Θέση στην …παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη συμμετοχή του πρωταθλητή Δωδεκανήσου στον 11ο όμιλο όσον αφορά τα μπαράζ ανόδου πήρε η ΕΠΣ του νομού μας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, υπερασπιζόμενη το δίκαιο αίτημα της για ισονομία και ισοπολιτεία κατά την νησιωτικότητα που διέπει την περιοχή δύναμης της, ζήτησε δια μέσου του Προέδρου της Παναγιώτη Διακοφώτη (στη συνεδρίαση της Ε.Π.Ο. στις 12/03/2015) το να αλλάξει η μέχρι σήμερα “δεδομένη” συμμετοχή της, στο όμιλο Αττικής. Τα Δωδεκάνησα αποτελούν το πιο απομακρυσμένο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας, πόσο μάλλον του Αιγαίου.
Ήταν λοιπόν άδικο να συμπεριλαμβάνεται όλα αυτά τα χρόνια στον 11ο Όμιλο, τη στιγμή που σε όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις υπάγεται στον όμιλο Νήσων Αιγαίου.
Θεωρούμε τουλάχιστον θετικό το γεγονός πως κάποιες από τις Ενώσεις του Αιγαίου προχώρησαν σε επιστολές διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ με αφορμή την κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ (αφού αντιλήφθηκαν τις αντιξοότητες και την αδικία σε βάρος των ομάδων της Δωδεκανήσου), μόλις ήρθαν αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε διαφορετικό -από αυτόν που όλοι πρέπει να ανήκουμε- όμιλο.
Αλγεινή εντύπωση προκαλούν κάποια ανώνυμα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «σκάνδαλο» και «εξυπηρέτηση» της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.
Ως Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Δ. έχουμε αποδείξει από την αρχή της θητείας μας, πως διεκδικούμε ΜΟΝΟ μέσα από ΝΟΜΙΜΕΣ οδούς τα δικαιώματα των ομάδων μας. Συνεπώς, μας προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη ο ισχυρισμών των «ανωνύμων» δημοσιευμάτων ότι η ισότιμη αντιμετώπιση που δικαιούμαστε, γίνεται για την «εξυπηρέτηση» της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.
Η Δωδεκάνησος δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ» από ΚΑΝΕΝΑΝ!
Η Ε.Π.Σ.Δ. ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ!
Για την ιστορία, αξίζει να καταγράφει πως εκ των πραγμάτων η δυσκολότερη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ελλάδος, είναι η Δωδεκάνησος, έχοντας στη δύναμη της 70 ενεργά σωματεία, από την Κάρπαθο μέχρι την Πάτμο και τους Λειψούς!».

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments