Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Γλιτώνουμε την Αθήνα για οκτώ χρόνια!

Γλιτώνουμε την Αθήνα για οκτώ χρόνια!

0
balla1
Dodekanisos

Μετά από οκτώ χρόνια θα τεθεί αντιμέτωπος ξανά με ομάδες της Αττικής ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική! Μέχρι τότε θα αντιμετωπίζει μόνο τις πρωταθλήτριες ομάδες των νήσων. Την απόφαση αυτή πήρε η ΕΠΟ η οποία προχώρησε και στην πραγματοποίηση της σχετικής κλήρωσης για τους φετινούς αντιπάλους οι οποίοι θα είναι από τις ΕΠΣ Χίου, Κυκλάδων και Λέσβου. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει και η ίδια η ΕΠΣΔ στο site της είναι:
«Αντιπάλους τους πρωταθλητές από τις ΕΠΣ Χίου, Κυκλάδων και Λέσβου θα έχει ο πρωταθλητής του νομού μας στα φετινά μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.
Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, η πρωταθλήτρια ομάδα της Σάμου είναι αυτή που θα πάρει την θέση των Δωδεκανήσων και θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Κορινθίας, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.
Για την φετινή σεζόν και τα υπόλοιπα 7 χρόνια ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου, μετα την μεγάλη επιτυχία της ΕΠΣΔ, θα αντιμετωπίζει τις πρωταθλήτριες ο ομάδες νήσων.
Τη διετία 2017-19 αντίπαλοι θα είναι οι Κυκλάδες, Χίος και Σάμος, αφού η Λέσβος θα συμμετάσχει στον άλλον όμιλο μπαράζ.
Τη διετία 2019-21 αντίπαλοι του πρωταθλητή του νομού μας θα είναι οι Λέσβος, Κυκλάδες και Σάμος, αφού η Χίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει δυσκολότερες ομάδες.
Τέλος, τη διετία 2021-23 τα Δωδεκάνησα θα τεθούν αντιμέτωπα με Χίο, Λέσβο, Σάμο και οι Κυκλάδες θα πάρουν μέρος στον άλλο όμιλο.
Αν δεν αλλάξει κάτι, η πρωταθλήτρια ομάδα του νομού μας θα παίξει ξανά κόντρα στους πρωταθλητές Κορινθίας, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, την σεζόν 2023-2024».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments