Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δεν θέλατε δικούς μας Κουμέντο ή Τσιγάρο

Δεν θέλατε δικούς μας Κουμέντο ή Τσιγάρο

0
bala terma
Dodekanisos


Πάλι στα ίδια μονοπάτια περπατάει το ροδίτικο ποδόσφαιρο, αφού πρώτα, τα τελευταία χρόνια, έκανε την «μόστρα» του, η οποία δεν ήταν εκείνη που περίμεναν οι φίλαθλοι του νησιού μας!!!
Δεν τους πείσατε κύριοι, γι΄ αυτό και οι κερκίδες έμεναν πάντα σε σταθερούς αριθμούς προσέλευσης φιλάθλων!!!
Μάλιστα, αυτές οι περίοδοι συνοδεύτηκαν με ατελείωτους διθυράμβους και έφτασε στο σημείο, να προσπαθεί να επιπλεύσει σε φουρτουνιασμένες θάλασσες, χωρίς μάλιστα ένα σωσίβιο της προκοπής.

Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές, όμως θα το πω και εγώ για να γίνουν χίλιες μία, ότι χωρίς Ροδίτες-Δωδεκανήσιους ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να δούμε ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο!
Πραγματικά, έχετε λησμονήσει ποιες ανόδους πανηγυρίσαμε με το 80% η 90% των ομάδων μας να αποτελείται από δικούς μας ποδοσφαιριστές?
Δεν ξεχνιούνται εύκολα όλα αυτά κύριοι, εσείς, που επιθυμείτε να ζήσετε ξανά τέτοιες στιγμές θριάμβων!!!

Δεν ξεχνιούνται οι καραβιές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα αγωνιστικά, ενώ και ως χαρακτήρες δεν ήταν και άγιοι!!!
Κάποιοι έβγαζαν την χρονιά χωρίς προσφορά και άλλοι αναχωρούσαν πολύ σύντομα, αφού αμφότεροι έκαναν τις διακοπάρες τους στο νησί μας!!!
Οι «μεγάλοι» του νησιού μας, από την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους σε επαγγελματική ή ημιεπαγγελματική κατηγορία, διέγραψαν με μονοκονδυλιά τους ροδίτες ποδοσφαιριστές.
Ελάχιστες οι εξαιρέσεις, αλλά η συνταγή παρέμενε και παραμένει η ίδια!!!
Η πρώτη δικαιολογία που έχουν στα χείλη τους οι ιθύνοντες, είναι η εκτόξευση κατηγοριών εναντίον των δικών μας παιδιών!

Αλήθεια, εκεί βρίσκεται η λύση για να επανδρώσετε τις ομάδες σας με δικά μας παιδιά? Πριν ακόμα προσλάβετε προπονητή, τους έχετε απορρίψει, είτε αγωνιστικά, είτε ως χαρακτήρες!
Προσπαθήσατε ποτέ να μιλήσετε μαζί τους, σε σοβαρότατο επίπεδο, όπως συζητάτε με τις μετεγγραφές που φέρνετε κάθε φορά, και οι οποίοι στο τέλος-τέλος δεν κάνουν την πραγματική διαφορά από τους δικούς μας?

Στα δάχτυλα των δύο χεριών μας μετρώνται εκείνοι οι παίκτες, που πραγματικά ήταν κλάσεις ανώτεροι από τα δικά μας «παικτάκια», όπως συνήθως τους αποκαλείτε!!!
Θα ξεκινήσω από τους ροδίτες τερματοφύλακες και δεν θα επεκταθώ σε άλλες θέσεις, διότι θα ξεχάσω αρκετά παιδιά και δεν το επιθυμώ κάτι τέτοιο!
Αναρωτηθήκατε ποτέ σας, ποιες σοβαρές και συγκεκριμένες διαφορές έχουν αυτοί που φέρατε σε σχέσεις με τους δικούς μας?
Δηλαδή. δεν σας έκαναν ο Γιώργος Κουμέντος, ο Δημήτρης Τσιγάρος, ο Άγγελος Χειμωνέττος, ο Εμιλιάνο Ράτζα,(ίσως ξεχνάω κάποιους, ας με συγχωρήσουν), ώστε με σιγουριά να υπερασπιστούν τις εστίες σας?

Επίσης, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να φορέσουν την φανέλα σας και θα σας προσέφεραν με την ψυχή τους, ότι καλύτερο μπορούσαν αγωνιστικά.
Δεν τα προτιμήσατε, δεν ρωτήσατε, δεν μπήκατε στον κόπο να συζητήσετε μαζί τους!!!
Οι προπονητές που προσλάβατε, γνώριζαν έστω ένα δικό μας παιδί, τι «καπνό φουμάρει» αγωνιστικά αλλά και ως χαρακτήρας?
Και αφού το έφερε η κουβέντα, έχουμε και προπονητές δικούς μας, οι οποίοι ικανοί και άξιοι είναι, και οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν την εμπιστοσύνη σας, όμως να τους «σερβίρατε καφέ», όπως κάνετε σε εκείνους που προσλαμβάνετε!!!

Η κατάσταση που διανύουν οι εκπρόσωποι μας στην Β΄ Εθνική, δεν είναι και η καλύτερη, με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει πάρα πολύ.
Εύχομαι αλλά και όλοι οι φίλαθλοι το ίδιο, οι ομάδες μας να παραμείνουν στην Β΄ Εθνική και για την νέα χρονιά έχει ο θεός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments