Αρχική Videos Ισπανός καθηγητής τινάζει το αφήγημα στον αέρα!

Ισπανός καθηγητής τινάζει το αφήγημα στον αέρα!

0

Αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση που έκανε ο επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης και ερευνητής Joan-Ramón Laporte Roselló στην ερευνητική επιτροπή για τους εμβολιασμούς. Ήταν προσκεκλημένος από το Podemos και το PSOE (Ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα). Πρόκειται ουσιαστικά για την πιο αντίθεση ομιλία απέναντι στο επίσημο αφήγημα που εκφωνήθηκε μέσα σε κρατικό όργανο.

Μεταξύ άλλων, η ερευνητική του ομάδα διαπίστωσε ότι «μετά από έξι μήνες από τη δεύτερη δόση, η αποτελεσματικότητα μειώνεται από 20% σε 30%, αλλά είναι περίεργο ότι, αντί να λάβουν υπόψη αυτό το γεγονός ως ανεπάρκεια των εμβολίων, οι κατασκευαστές χαιρέτησαν το γεγονός με αυξήσεις στην τιμή των μετοχών τους. Εάν ένα προϊόν είναι αναποτελεσματικό ή μερικώς αποτελεσματικό, θα είναι απαραίτητο να επαναλάβετε τις δόσεις, εάν είναι δυνατόν, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής. Το όνειρο οποιουδήποτε πωλητή φαρμάκων για τη χοληστερίνη, την οστεοπόρωση ή την τριχοφυΐα.

Ένα άλλο σημαντικό ερώτημα ήταν εάν ο εμβολιασμός θα αποτρέψει τη μετάδοση. Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι σαφές ότι τα εμβόλια δεν εμποδίζουν τη μετάδοση της νόσου, επομένως τα πιστοποιητικά δεν είχαν επιστημονική βάση και μπορεί επίσης να συνέβαλαν στην αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων, καθώς έδιναν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας».

Μόλις επιλύθηκαν ξεκάθαρα τα προηγούμενα, η άλλη αβεβαιότητα ήταν οι δυσμενείς επιπτώσεις των φαρμάκων που αναλύθηκαν. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο «πρόβλημα της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας», για το οποίο «μας είπαν αρχικά ότι η συχνότητα μπορεί να είναι ένα κρούσμα ανά εκατομμύριο. Η εκτίμηση μειώθηκε αργότερα σε ένα κρούσμα ανά 100.000. Τότε βγήκε μια ισραηλινή μελέτη που έκανε λόγο για ένα κρούσμα ανά 10.000 σε νεαρούς ενήλικες. Στη συνέχεια ρώτησε τους παριστάμενους βουλευτές: «Θα έχετε δει ή ακούσει για διάσημους ποδοσφαιριστές, ακόμη και θεατές αθλητικών γεγονότων που καταρρέουν στη μέση του παιχνιδιού».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments