Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σημαντική νίκη για τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου

Σημαντική νίκη για τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Μεντής στο 14′ ο ΑΟ Πυλίου πήρε μια σημαντική νίκη επί του Καραβά με 1 – 0 σε εξ’ αναβολής παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δεν είναι τυχαίο το ότι κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με διαγώνιο σουτ του Μεντή (1 – 0). Νωρίτερα πάντως και συγκεκριμένα στο 12′, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν αυτοί το σκορ όταν ο Νέρες από καλό σημείο έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ. Ο ΑΟ Πυλίου είχε από εκεί και πέρα τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό ενώ είχε και αρκετές διακοπές.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λαθύρης (Αθανασόπουλος, Καραγεώργος).

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Τοπουζλής, Συντιχάκης, Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Γεωργιάδης (91’ Χατζησουλεϊμάν), Μεντής, Κωνσταντινίδης, Εμπουμπά, Φονσέκα (66’ Χατζηφούντας), Δρόσος (44’ λ.τ Μαργαρίτης)
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος, Παπαθανασίου, Μύρκος, Φιαμέγκος, Βλάχος, Παπανικολάου (86’ Ευθυμιάδης), Μπιλίμπασι, Λάμπρου, Μαρούδας, Νικολόπουλος (58’ Νταουτάι), Νέρες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments