“Δεν νομίζω ότι ο Biden θα φθάσει μέχρι και τις εκλογές του 2024!”

0
Dodekanisos

«Ο διεφθαρμένος Τζο Μπάιντεν είναι τόσο κακός, είναι ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας μας. Δεν νομίζω ότι θα φτάσει στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφοTucker Carlson, η οποία δημοσιεύτηκε στο Twitter.

Ο Κάρλσον ήθελε να μάθει αν ο Τραμπ πιστεύει ότι ο 80χρονος Μπάιντεν θα έφτανε στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024. «Λοιπόν, νομίζω ότι ψυχικά είναι ακόμη χειρότερα από ό,τι σωματικά», απάντησε ο πρώην πρόεδρος, προσθέτοντας και τα εξής:

«Κοιτάξτε τον, δεν μπορεί να περπατήσει μέχρι το ελικόπτερο. Όταν περπατάει, δεν μπορεί να κατεβάσει τα πόδια του από το γρασίδι. Καταλαβαίνετε ότι το γρασίδι στον Λευκό Οίκο είναι μόλις δύο ίντσες ψηλό, σωστά; Δεν είναι ψηλό, αλλά όταν τον παρακολουθείς, μοιάζει σαν να περπατάει πάνω σε οδοντογλυφίδες».

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία σχολίασε επίσης τις φωτογραφίες του Μπάιντεν που κυκλοφόρησαν από το Ντέλαγουερ στις αρχές Αυγούστου: “Τον βλέπετε στην παραλία όπου δεν μπορεί καν να σηκώσει μια καρέκλα. Αυτές οι καρέκλες υποτίθεται ότι είναι ελαφριές, σωστά ; Δεν μπορεί να σηκώσει την καρέκλα ή να περπατήσει μέχρι την καρέκλα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments