Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν μπόρεσε η ΑΕ Κατταβιάς

Δεν μπόρεσε η ΑΕ Κατταβιάς

1
katavia ethnikos
Dodekanisos

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στην Απολακκιά όπου η τοπική Ασπίδα και η ΑΕ Κατταβιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την Ασπίδα η οποία μόλις στο 10’ με σουτ του Κούτρα έκανε το 1 – 0. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν στη συνέχεια να γίνουν πιο επιθετικοί ωστόσο δε μπόρεσαν μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου να φθάσουν στην ισοφάριση. Έφθασαν πολύ κοντά στο 65’ όταν ο διαιτητής Μανώλης Παπαγιαννίδης έδωσε πέναλτι (το οποίο αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους) μετά από μαρκάρισμα του Κοντού στο Νίκα. Το εκτέλεσε ο Νίκας αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 77’ μετά από κεφαλιά του Νίκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕ Κατταβιάς είχε ακόμα τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει το 2 – 1 και να πάρει τη νίκη. Μία στο 79’ με το ν Μερκούρη και μια στο 86’ με τον Κοντό, τα σουτ των οποίων εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Κοντός. Στο 89’ ο Μπουμπουλάκης σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Στεφανάκης, Καρβουνίδης). Την εσχάτη των ποινών ζήτησε και η Ασπίδα στο 29’ υποστηρίζοντας ότι η ανατροπή του Φραγκάκη στο 29’ έγινε μέσα και όχι έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Κοντός, Κούτρας, Χειμωνέττος, Στ. Διαμαντής, Πόλος, Χατζημιχαήλ, Φραγκάκης (81’ Καστρινός), Χωρίτης (89’ Πατρακάης), Μυρτό, Ματθαίος (46’ Σκουλούδης), Κάκαρης
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμου, Μπουμπουλάκης, Μακριάς, Γεωργίου, Μερκούρης, Αμοιρόπουλος, Νίκας, Ενέα, Κουμπιάδης (55’ Τσακμακίδης), Καβουκλής, Καβάζης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
George K.
George K.
10 years ago

Αναρωτιέμαι αν ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο ήταν στο γήπεδο???
Αν ήταν θα έπρεπε το άρθρο του να είχε τίτλο “Δεν άφησε ο διαίτητης την Ασπίδα”,
τέτοιες διαιτησίες απλά πάνε το άθλημα πίσω και καλώς ή κακώς στιγματίζουν και την ομάδα την οποία ευνοούν, στη συγκεκριμένη περίπτωση την ΑΕ Κατταβιάς η οποία σήμερα φάνηκε ότι δεν είχε μόνο 11 παίκτες….