Αρχική Videos “Δεν φταίω εγώ, ο σύντροφος μου φταίει!”

“Δεν φταίω εγώ, ο σύντροφος μου φταίει!”

0

Στο σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι φέρεται να επιρρίπτει τις ευθύνες για τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της η Εύα Καϊλή. Σύμφωνα με όσα γράφει σε ρεπορτάζ του το ethnos.gr, η ίδια από τις πρώτες της καταθέσεις δήλωσε πως είχε αντιληφθεί τις συνεργασίες του συντρόφου της, με τον πρώην προϊστάμενό του, ευρωβουλευτή Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και τους Καταριανούς και του είχε επιστήσει την προσοχή.

Αλλά, αρνήθηκε οποιαδήποτε περαιτέρω ανάμειξη της, στις δουλειές του συντρόφου της, καθώς όπως υποστήριξε δεν ελέγχει τα έγγραφά ή τον προσωπικό του υπολογιστή. Μάλιστα δήλωσε ξαφνιασμένη από αυτές τις αποκαλύψεις. Οι δικαστικές αρχές, λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων και των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί απέρριψαν το αίτημα της υπεράσπισης να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ακόμη και με βραχιολάκι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, «πάγωσαν» τα περιουσιακά στοιχεία της ίδιας, του συζύγου της και της οικογένειας της ενώ έχουν δεσμευτεί και οι τραπεζικοί λογαριασμοί μιας real estate εταιρείας. Σύμφωνα με τη δήλωση Πόθεν Έσχες, τα ετήσια εισοδήματα της φτάνουν τα 165 χιλιάδες ευρώ. Έχει στην κατοχή της 6 ακίνητα, 3 αυτοκίνητα, καταθέσεις ύψους 463 χιλ. ευρώ και επενδύσεις ύψους 2.4 χιλ. ευρώ, ενώ δεν έχει καμία δανειακή υποχρέωση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments