Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Ράδος»

«Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Ράδος»

0
moskiou_karagiannis
Dodekanisos

Την άποψη ότι η πρώτη θέση δεν εξαρτάται πλέον μόνο από την ομάδα του, εξέφρασε σε εκπομπή του ραδιοφωνικούσ ταθμού TOP FM, ο τεχνικός του Διγενή Κοσκινού Σταμάτης Μοσκιού. Mιλώντας για το μέλλον του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας μετά τη νέα γκέλα, αυτή φορά με τον Πολύστρατο Λαέρμων (1 – 1), μεταξύ άλλων επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Ήμασταν άτυχοι στο παιχνίδι με τον Πολύστρατο και δεν εξελίχθηκε καλά για εμάς. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Κάτι ανάλογο είχαμε πάθει και σε έναν αγώνα που είχαμε δώσει στη Νίσυρο με τον Πολυβώτη. Πίστεψα τότε ότι δεν θα γινόταν φέτος κάτι ανάλογο. Να που έγινε όμως Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε όμως παράπονα και από την διαιτησία. Πιστεύω ότι ο Μιχάλης ο Ράδος δεν έχει ακόμα την κατάλληλη ψυχολογία για να διαιτητεύει. Δεν λέει τίποτα το ότι έχει παίξει ποδόσφαιρο. Η διαιτησία θέλει και άλλα πράγματα. Δεν είναι μόνο διαβάζω τον κανονισμό και μπαίνει στο γήπεδο. Αν η ομάδα της Τήλου κερδίσει στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Δωριέα τότε θα μας περάσει στη βαθμολογία. Στην ουσία, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς πλέον».
Ο Μοσκιού πρόσθεσε και τα εξής:
«Δεν έχουμε φτιάξει ακόμα ομάδα που να μπορεί να κερδίζει έστω και στη χειρότερη της ημέρα μόνο με τη φανέλα. Αν δεν παίξουμε ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Όταν δεχόμαστε γκολ τα παιδιά που είναι άπειρα αγχώνονται. Θα παλέψουμε όμως μέχρι το τέλος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments