Αρχική Στήλες Απόψεις Πάρε το δαχτυλίδι μου…

Πάρε το δαχτυλίδι μου…

0
oikonomidis_sarris
Dodekanisos

Προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή

Σήμερα (Σάββατο 26/1) γα, σήμερα γάμος γίνεται, σε ωραίο περιβόλι, σε ωραίο περιβόλι…

Το…έθιμο ή …θεσμός αν θέλετε θα συνεχιστεί και αυτή την φορά στα ροδίτικα χώματα, αφού σχεδόν από την εποχή που ιδρύθηκε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου οι…κανόνες για τον άνθρωπο και τους συνεργάτες του που θέλουν να ηγηθούν στο τοπικό ποδόσφαιρο δεν έχουν αλλάξει.

Η έλευση του νέου προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή στο νησί μας, για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν ως πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου όταν φιλοξενήσαμε το τουρνουά των Μικτών), σίγουρα θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις σε ότι αφορά τις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για  την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και έγινε…θεσμός, φταίνε πρώτα οι δικοί μας παράγοντες και μετά οι της πρωτεύουσας και της ΕΠΟ, με τις όποιες υποσχέσεις τους. Η μόνιμη δικαιολογία πως αν δεν εκλεγεί ο αρεστός τους ως πρόεδρος θα φέρει οικονομικό μαρασμό στην ΕΠΣΔ και η ένωση μας θα βρεθεί στην γωνία σε πολλούς τομείς, δεν πρέπει να ευσταθεί. Ένα τέτοιο  επιχείρημα που απευθύνεται πάντοτε στους εκλέκτορες η εκπροσώπους των σωματείων δεν πρέπει να  έχει δυναμική, όμως  τελικά λειτουργεί και εκ των υστέρων οι ομάδες διαμαρτύρονται.

Θεωρώ πως διαθέτουμε αρκετό ανθρώπινο δυναμικό που να μπορεί να διοικήσει την ΕΠΣΔ και να διεκπεραιώνει οτιδήποτε χωρίς να έχει οπωσδήποτε την…έγκριση της Αθήνας!

Για ποιο λόγο πάντοτε το δαχτυλίδι να έρχεται από την πρωτεύουσα; Υπάρχουν καλύτερα χρυσοχοεία στην Αθήνα από ότι στην Ρόδο;

Δεν γνωρίζω κ. Σαρρή αν και στην δική σας ένωση συνέβαιναν παλαιότερα τα ίδια ακόμα δε και με την δική σας εκλογή στην προεδρία της ΕΠΣ Χίου.

Οι Χιώτες κ. πρόεδρε φημίζονται πως είναι  καλοί Καπεταναίοι. Οφείλετε κι εσείς ως καλός καπετάνιος του ποδοσφαίρου και πάνω απ΄ όλα ως νησιώτης να αντιμετωπίσετε την ένωση μας και το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο με τον τρόπο που του αρμόζει ανεξάρτητα αν ο νέος πρόεδρος που θα εκλεγεί, έχει τις …ευλογίες σας η τέλος πάντων είναι μαζί σας η πρόσκειται στην  παράταξης σας!

Θα σας άρεσε να εκλέγεται ένας νέος άνθρωπος στην ΕΠΣ Χίου και επειδή δεν θα ήταν ο…εκλεκτός της ΕΠΟ να ταλαιπωρείται  το ποδόσφαιρο του νησιού σας και τα σωματεία σας; Το ποδόσφαιρο δεν έχει χρώματα, είναι ένα παιχνίδι και έτσι το αντιμετωπίζω. Πιστεύω η παρουσία σας, για δεύτερη φορά στο νησί μας, ως ηγέτη πλέον του ελληνικού ποδοσφαίρου, να έχει τα αποτελέσματα που πρέπει.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments