Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε ο Ευκλής!

Δεν δυσκολεύτηκε ο Ευκλής!

0
efklis3
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο Ευκλής Σορωνής επιβλήθηκε με 4-1 του Διγενή εντός έδρας, κατακτώντας έτσι την 13η νίκη του στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας (β΄όμιλος).
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά την αντίπαλη άμυνα και στο 25΄ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με ωραίο σουτ του Μαντικού. Η ομάδα του Λάζαρου Θρουμολόπουλου δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 36΄ο Γεωργαντάς με ατομική προσπάθεια έγραψε το 2-0 για το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η εικόνα παρέμεινε ως είχε με τους Σορωνιάτες στο 52΄να κάνουν το 3-0 με σουτ του Λενιού, <<κλειδωνοντας>> την υπόθεση νίκη. Επτά λεπτά αργότερα ο Γεωργαντάς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του τερματοφύλακα Μανωλάγκα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Σταυρούλιας, Βουλγαράκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Σαμολαδάς, Κρομμύδας, Κορκίδας, Αγγελής Βαγγ.(76΄Διακοδημητρίου), Σφυράκης, Μαντικός, Σχοινάκης, Μπερετούλης, Λενιού(70΄Τομάζος),Θάνος, Γεωργαντάς(76΄Αγγελής Βαγι.)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας(85΄Μιχαλάκης), Ζαχαρίας, Νίκανδρος, Καργάκος, Κανάκης, Κυπριώτης, Θαρρενός, Γεωργαλλίδης(55΄Διακανθός), Παπαθανασίου,
Τζουανάκης(70΄Χεκεμάι), Διακάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments