Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου!

Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου!

0
DSC08821
Dodekanisos

Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου στη Μαλώνα όπου ο τοπικός Άγιος Γεώργιος και ο Δαμάγητος Θεολόγου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3 – 3. Το παιχνίδι όπως μαρτυράει και το σκορ ήταν ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες ενώ όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν θέαμα και γκολ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 10′ με τον Τόμπσον αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο 36′ και να φέρουν το παχνίδι στα ίσα (1 – 1). Με το ξεκίνημα μάλιστα της επανάληψης πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Ντύρο (2 – 1). Ο Δαμάγητος είχε απάντηση στο 65′ και πάλι με τον Τόμπσον (2 – 2) αλλά ο Πονιάς στο 86′ έκανε το 3 – 2 και έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του. Το γκολ αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του καθώς στις καθυστερήγσεις ο Καραγιάννης κατάφερε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 3 – 3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ναούμ, Παρδαλός, Π. Ντύρος (90′ Τσακίρης), Γεωργάς, Χατζηνικολού, Πονιάς, Κοστόβ (70′ Κολιός), Σ. Ντύρος (53΄ λ.τ. Χ. Χατζηνικόλας), Χατζημανώλης, Δ. Χατζηνικόλας, Πευκιανάκης
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργιανάκης, Μπιλιάς, Αρφαράς (87′ Πασσαλής), Συρράκος, Κοντογιάννης, Πανταζόπουλος, Κυριακίδης, Τόμπσον, Ξένος (65′ Καλοπέτρης), Καραγιάννης, Ατσίδης (90′ Μανουδάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments