Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το έκρινε ο Παπακωνσταντίνου!

Το έκρινε ο Παπακωνσταντίνου!

0
akousilaos apolakia1
Dodekanisos

Τρεις ακόμα βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ακουσίλαος, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας της Ασπίδας Απολακκιάς, με 1-0, κρατώντας την στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ο Ακουσίλαος ήταν γενικά καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, με την Ασπίδα Απολακκιάς να έχει από την άλλη αρκετές καλές στιγμές στην αναμέτρηση. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, στο 39′, με κοντινή κεφαλιά του Χατζησάββα, όμως το επόμενο λεπτό, στο 40′, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ του Παπακωνσταντίνου (1-0).
Στην επανάληψη, αν και ο Ακουσίλαος συνέχισε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Κουνδουράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 43′, ήταν περισσότερο επιθετικός, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο τέρμα. Από την άλλη, η Ασπίδα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 78′, όμως το γκολ που πέτυχε ο Σκουλούδης, ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Ορφανό.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Παπαβασιλείου (Αχιολάς, Ορφανός), ο οποίος, εκτός από τον Κουνδουράκη, απέβαλλε και τον Κοντό, στο, 84′, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς διαμαρτυρόταν έντονα από τον πάγκο (ήταν αναπληρωματικός)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης, Καβουκλής, Νικολίτσης, Σάββενας, Κουτσουμπάρης, Παπανικολάου, Τσίγκρηλας, Μπαδιεριτάκης (60′ Παπαθεοδώρου), Κουνδουράκης, Κώστας (87′ Ντελλάκης), Παπακωνσταντίνου (92′ Ρούφας)
ΑΣΠΙΔΑ: Μήτσου, Σουλούνης (57′ Περούλλης), Χατζηκώστας, Μπαϊρ’αμης (30′ λ.τ. Σκουλούδης), Πεϊμανίδης, Κούτρας, Ζαράρης (70′ Κουμλέλης), Κόρκης, Μύρτο, Διαμαντής, Χατζησάββας

Μαρία Αναστασοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

akousilaos apolakia2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments