Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε ο Αντίμαχος!

Δεν δυσκολεύτηκε ο Αντίμαχος!

0
antimaxos
Dodekanisos

Μετά από μια πολυ καλή εμφάνιση (κυρίως στο δευτερο ημίχρονο) ο Αντίμαχος επικράτησε εύκολα με 2-0 του ΑΕΡΑ εντός έδρας σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν οι γηπεδούχοι έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας κάποιες φάσεις κυρίως από τα πλάγια. Κορυφαία ευκαιρία για τον Αντίμαχο στο 41΄ όταν ο Θωνιατης επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να τραντάζει του οριζόντιο δοκάρι του Τσβετκόφκι. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη μπήκε εκ νέου δυνατά και στο 55΄ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με ψύχραιμο πλασέ του Χατζησουλεϊμάν μετά απο ωραία κάθετη του Παπανικολάου. Στο 73΄ο Μπεκιρλάρι έκανε με πλασέ το 2-0 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην υπόθεση νίκη, ενώ στο 80΄ο Αντίμαχος έχασε την ευκαιρια να διευρύνει το σκορ με τον Συνεσίου από το σημείο του πέναλτι να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι, με το 2-0 να μένει ως τη λήξη της αναμέτρησης.
Διαιτήτευσε ο κ. Φραγκιαδάκης (Δημαράκης, Αλέκος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Καράλιαμης(64΄Κορκής), Ιωαννίδης, Σωτίρι, Θωνιάτης, Ζιώγας, Μπεκιρλάρι, Χατζησουλειμάν, Παπανικολάου(83΄Ανδρογιώργης), Βλαντιμίροφ, Μποιλής Μ.(72΄Συνεσίου)
ΑΕΡΑ: Τσβετκόφσκι, Μαλλιάκας, Επιφάνης, Λαουδίκος, Νικολής(72΄Μίγκλης), Κατσαρής, Κανελλόπουλος(57΄Τομάζος), Κασιώτης, Καντιμοίρης, Μασάδο, Κιόττου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments