Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Περίπατος του Αστέρα Μασσάρων

Περίπατος του Αστέρα Μασσάρων

0
asteras masaron
Dodekanisos

Εύκολη νίκη με σκορ 7 – 0 σε βάρος της ουραγού ΑΕ Λέρου σημείωσε σήμερα στο γήπεδο των Μασσάρων ο τοπικός Αστέρας σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Ο αγώνας δεν αντέχει σε καμία κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν αισθητή. Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στη Ρόδο με έντεκα παίκτες όλους και όλους.
Στο 13’ ο Ελ. Πλαγγέντης με σουτ έκανε το 1 – 0 και στο 16’ ο Δεληγιαάννης με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Στο 19’ ο Ελ. Πλαγγέντης και πάλι με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 3 – 0. Το 4 – 0 έκανε στο 29’ ο Δεληγιάννης με ατομική προσπάθεια και πλασέ και στο 31’ ο Πατσιαούρας με μακρινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 – 0. Στο 65’ ο Σκούμπρος με πλασέ έκανε το 6 – 0 και στο 70’ ο Ελ. Πλαγγέντης διαμόρφωσε το τελικό 7 – 0 με πλασέ κάνοντας ο ίδιος χατ τρικ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Μαυρουδής, Αναστασοπούλου). Στο 78’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γιώργος Πλαγγέντης (που καθόταν στον πάγκο) γιατί μετά από μια ένταση που δημιουργήθηκε στον αγωνιστικό χώρο, μπήκε μέσα και έδωσε μπουνιά σε αντίπαλο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρίνοφ, Φωταράς, Μπάρτζος, Κιλασίν Χ., Χατζημανώλης Α. (54’ Κρητικός), Μπαϊρακτάρης (46’ Χατζημανώλης Μ.), Δεληγιάννης, Λούππος, Πλαγγέντης Ελ., Αλιάϊ, Πατσιαούρας (63’ Σκούμπρος)
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Κωστόπουλος, Νικολάου, Καρνέσης, Τσιόφυλλας, Πέρρος, Τσάτσος, Ηλίας, Ανούσης, Ζαφειρόπουλος, Μεραμπελιώτης, Καράγκιολης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments