Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν χάνει με τίποτα ο Ποσειδώνας!

Δεν χάνει με τίποτα ο Ποσειδώνας!

0
Dodekanisos

Την ισοπαλία απέσπασε ο Άρης Αρχαγγέλου στην Κάρπαθο απέναντι στον τρομερά καλό φέτος Ποσειδώνα Καρπάθου με 0-0.

Το ματς είχε πολύ γρήγορο ρυθμό και τον Άρη να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 5′ όταν ο Μάλλιος σούταρε και τον Σπανό να διώχνει πάνω στην γραμμή. Στο 12′ ήρθε η απάντηση από τον Δράκο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο πορτιέρο του Άρη. Στο 35′ και πάλι ο Μάλλιος ήταν ο πρωταγωνιστής, αφού με σουτ του έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Γαλάνη.

Στο 71′ ο Κρεκούκιας έβγαλε μια σέντρα και η μπάλα έπαιξε περίεργα παιχνίδια με τους αμυνόμενους του Ποσειδώνα και την ίδια να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Τα δοκάρια όμως δεν σταματάνε εδώ για τους φιλοξενούμενους που είχαν την υπεροχή στο δεύτερο 45λεπτο. Συγκεκριμένα, ο Δουκίσης σέντραρε και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι στο 82′.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Ζαρκαδούλας, Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Φελλουζής, Φασουλέτος, Μαντινάος (82΄ Αναγνωστόπουλος), Δράκος, Τσιαβέλης, Νασόπουλος (60΄ Σπανός Ε.)
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Καραγιάννης, Δημουλάς, Καλοπήτας (65΄ Δουκίσσης), Πομπού, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Θοδωρή, Δανάς, Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Κατσούλης (50΄ Κρεκούκιας)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments