Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δύο «ροπαλιές» του Ηρακλή ήταν αρκετές!

Δύο «ροπαλιές» του Ηρακλή ήταν αρκετές!

0
Dodekanisos

Την νίκη πήρε με 2-0 απέναντι στον πάντα δύσκολο και υπολογίσιμο Κλεάνθη Παραδεισίου ο Ηρακλής Μαριτσών. Τα γκολ πέτυχαν ο Τσούφιος και Γεωργαλής.

Το ματς πήρε φωτιά πολύ νωρίς, αφού ο Τσούφιος στο 3ο λεπτό μόλις, έκανε ένα ωραίο σουτ και άνοιξε το σκορ, νικώντας τον Σαμολάδα (1 – 0). Ο Κλεάνθης δεν πτοήθηκε καθόλου από το γκολ αυτό που δέχτηκε τόσο νωρίς και ανέβασε ρυθμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διάθεσης που είχε η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου ήταν η φάση στο 17′ με τον Ατσίδη να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουμέντου. Στο 26′ ο Μπερετούλης πλάσαρε όμως η μπάλα λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Με τον ίδιο τρόπο  εξελίχθηκε και το δεύτερο μέρος, αφού και πάλι ο Ηρακλής Μαριτσών παραλίγο να αυξήσει αμέσως το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 48′ ο Λερογιάννης σούταρε, όμως ο Σαμολάδας έβαλε «στοπ». Ο Μπερετούλης απάντησε στο 63′ με ένα πραγματικά πολύ δυνατό σουτ, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας ήταν ο πρωταγωνιστής, αυτή την φορά ο πορτιέρο του Ηρακλή. Στο 70′ ο Ηρακλής διπλασίασε τα τέρματα του με τον Γεωργαλή να πλασάρει από κοντά και να διαμορφώνει το 2-0 που έμεινε μέχρι και το τέλος. Στο 83′ ο Σπάρταλης προσπάθησε να σκοράρει σε τετ-α-τετ με τον Σαμολάδα όμως το σουτ του έδιωξε ο τερματοφύλακας του Κλεάνθη Παραδεισίου. Στο 92′ ξανά μεγάλη φάση στο παιχνίδι, με τον Λερογιάννη μετά από σουτ του να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: 
Koυμέντος, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Φελεσάκης (66′ Παγκράτης), Μπιλιάς, Σκόρπος (83′ Σιαμαντούρας), Παφιάκης, Κούρος (90′ Αναγνώστου), Σπάρταλης (93′ Μάργαρης), Γεωργαλλής, Λερογιάννης
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: 
Σαμολάδας, Χαριτάκης (26′ Σαρίκος), Κορκίδας, Χατζηκυριάκος, Γιαννίκος, Καβουκλής (59′ Μπαούρης), Μπερετούλης, Ατσίδης, Σιέχ, Πελέκης (71′ Σαϊτης Χ), Παπακωνσταντίνου (78′ Αρίφι)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments