Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Δεν ανταποκρίθηκαν οι ροδίτες!

Δεν ανταποκρίθηκαν οι ροδίτες!

3
marathonios trexoun2
Dodekanisos

Αν και οι συνθήκες ήταν ιδανικές (καιρικές και οργανωτικές), ο κόσμος της Ρόδου δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Διεθνούς Μαραθωνίου που για μια ακόμα φορά πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως δυστυχώς ο απλός κόσμος δεν στήριξε τις προσπάθειες των συμμετεχόντων με το χειροκρότημα του. Στα περισσότερα περάσματα, οι αθλητές έτρεχαν μόνοι τους και ευτυχώς θα μπορούσε να πει κάποιος, πως ήταν και οι εθελοντές για να εμψυχώσουν και να χειροκροτήσουν αυτοί τους αθλητές. Ίσως και η διαφήμιση της εκδήλωσης να μην ήταν αυτή που έπρεπε να ήταν, όμως το συμπέρασμα που για μια ακόμα φορά βγαίνει είναι το ότι ο κόσμος της Ρόδου δεν είναι έτοιμος για τέτοιου είδους διοργανώσεις γιατί προφανώς κάποιοι δεν τον έχουν εκπαιδεύσει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MINA
MINA
8 years ago

ΑΛΛΗ ΟΡΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ. ΣΤ’ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑκΙΑ

Νίκος
Νίκος
8 years ago

Αν φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε “εκπαίδευση” για να συμμετέχουμε σε ένα υπέροχο γεγονός (που διαφημίζει και το νησί μας σε όλο τον κόσμο) τότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ντροπή μας. Πολύ απλά, ντροπή μας. Ο τουρισμός μας έκανε αδιάφορους για τα πάντα. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εθελοντές και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές.

Θανάσης
Θανάσης
8 years ago

Γιαυτό έχουμε και θά έχουμε μνημόνια γιατί θα πηγαίνουμε για παιδάκια αντί να στηρίζουμε ομαδικές δράσεις που διαφημίζουν τον τόπο μας και τον αγαπάμε περισσότερο. Μπράβο σε όλους τους εθελοντές και αθλητές.Στους υπόλοιπους καλή όρεξη.