Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Χρυσή αλλαγή» για τον ΑΕΡΑ ο Σπαχιού με γκολ στο 95′

«Χρυσή αλλαγή» για τον ΑΕΡΑ ο Σπαχιού με γκολ στο 95′

0
Dodekanisos

Μια μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ΑΕΡΑ με 2-1 επί της Ρόδου για την 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Τα Ελάφια προηγούνταν από το 10′ λεπτό με τον Λίμα, οι Αφαντενοί στο δεύτερο ημίχρονο πήραν μέτρα στο γήπεδο, ανέβασαν τις γραμμές τους και μείωσαν αρχικά με τον Λαθούρη στο 82′. Στο 5′ λεπτό των καθυστερήσεων ο Σπαχίου αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για την ομάδα του Δημήτρη Γκάιδα και με δυνατό διαγώνιο πλασέ έκανε την ολική ανατροπή. Ο Κουτσιανικούλης που πέρασε επίσης στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε άλλη πνοή, με τα δυο γκολ να ξεκινάνε από τα πόδια του.

Το παιχνίδι:

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ανήκε στον ΑΕΡΑ στο 5 λεπτό, ο Νόνης έβγαλε μια σέντρα-σουτ από τα δεξιά, ο Φερεντίνος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και βγήκε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Μπαρμπαρούσης έκανε μια παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ο Τσαβαρής δεν μπόρεσε να την πιάσει και ο Λίμα την έσπρωξε στο βάθος την εστίας για το 0-1.

Στο 16′ λεπτό απάντησαν με ευκαιρία του Γκέτσι οι γηπεδούχοι από τα όρια της περιοχής, ωστόσο ο Μανουσάκης είπε «όχι» πραστατεύοντας την εστίας του.

Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα φάουλ σε καλό σημείο, ο Στοϊνοβιτς το εκτέλεσε απευθείας αλλά με διπλή προσπάθεια την έπιασε ο Μανουσάκης.

Η ομάδα του Δημήτρη Γκάιδα στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά, πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεζε για την ισοφάριση. Στο 82′ ο Κουτσιανικούλης έδωσε στον Φερεντίνο και αυτός από τα δεξιά έκανε μια υπέροχη σέντρα, βρήκε τον Λαθούρη και ο τελευταίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους ισοφαρίζοντας για το 1-1. Στο 92′ ο Μανουσάκης κράτησε όρθια την Ρόδο σε ένα σουτ από τον Σπαχίου.

Στο 5′ λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουτσιανικούλης πάσαρε στον Σπαχιού και αυτός με δυνατό διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε την ολική ανατροπή για τον ΑΕΡΑ με 2-1.

ΑΕΡΑ Αφάντου : Δημήτρης Γκάιδας: Τσαβαρής, Κορλός (73′ Σπαχιού), Στοϊνοβιτς (52′ λτ Κουτσιανικούλης), Σταματούλας, Λεσαί, Φερεντίνος, Λαθούρης, Γκέτσι, Νόνης, Αντωνίου, Ζέλεφ (λτ 46′ Κεσίδης)

ΑΣ Ρόδος : Νίκος Κουρμπανάς: Μανουσάκης, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καρδαμής, Τρόκα (λτ 24′ Πατσιαβούρας), Λάσκαρης, Ζαχάρος (76′ Γκολφινόπουλος), Δούμτσης, Λίμα, Μπαρμπαρούσης, Ζούνης (65′ Ζανάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments