Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με καρδιά μαχητή επικράτησε 4-2 του Παναιγιάλειου ο Ιάλυσος

Με καρδιά μαχητή επικράτησε 4-2 του Παναιγιάλειου ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Την τέταρτη σερί του νίκη πέτυχε ο Ιάλυσος στην 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορία επί του Παναιγιάλειου με 4-2. Ο Καμπά άνοιξε τον χορό των γκολ, και ο Πίσπας ισοφάρισε προσωρινά για την ομάδα του. Ο Χατζησάββας με πέναλτι έφερε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ομάδα του και ο Εμπουμπά σημείωσε το 3-1. Ο Βασίλτση μείωσε ξανά για τους φιλοξενούμενους, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Αθανασίου από τα 11 βήματα. Με την νίκη αυτή ο Ιάλυσος αναρριχήθηκε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Πυλίου που μάχεται για την παραμονή.

Το παιχνίδι:

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά για τις δυο ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους χωρίς να έχουν την μεγάλη φάση. Στο 16′ λεπτό ο Ιάλυσος μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Δωματάς σήκωσε ωραία για τον Κάμπα και ο τελευταίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παπαδόπουλου.

Αν και δεν μπορούσαν να κρατήσουν πολύ την μπάλα στα πόδια τους οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Χότζα που δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα σωστά από την περιοχή. Και ο Πίσπας με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Τσιγάρο και ισοφάρισε σε 1-1.

Λίγο πριν το ημίχρονο οι Τοξοβόλοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μωραϊτη, ο Χατζησάββας ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε εκ νέου μπροστά την ομάδα του στο σκορ για το 2-1.

Στο 57′ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Κάμπα εκτέλεσε το κόρνερ, κεφαλιά πάσα του Χότζα στο δεύτερο δοκάρι, και ο Εμπουμπά με νέα κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 69′ του Σανδραβέλης από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, η μπάλα έφτασε στον Μακρή, ο οποίος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Βασίλτση και αυτός με προβολή μείωσε για τους μελανόλευκους σε 3-2.

Στο 83′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καμπά από τον Παπαδόπουλο, και ο Παντελής Αθανασίου από τα 11 βήματα έγραψε το τελικό 4-2.

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος : Παναγιώτης Σπάρταλης: Τσιγάρος, Πατσίλης, Χότζα, Καραγεώργης, Ιντρίζι, Γιώργου, Αθανασίου (91′ Βλαχάβας), Δωματάς (78′ Χατζηνικόλας), Κάμπα (87′ Ραπάι), Χατζησάββας (78′ Τερζίου), Εμπουμπά

Παναιγιάλειος : Νίκος Μανούρας: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Τακίδης, Μωραΐτης, Κοντοχρήστος, Κίτος (78′ Τρέσα), Φωκαΐδης (62′ Κοτσόκολος), Πίσπας (56′ Λιάτος), Μακρής, Τσίπρας, Βασίλτσης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments