Αρχική Παιδικό Χορός… (γκολ) στην βροχή!

Χορός… (γκολ) στην βροχή!

0
Dodekanisos

Έντεκα γκολ μπήκαν συνολικά στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων

Παρά την βροχή που είχε βαρύνει τον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοφαιριστών και των δύο ομάδων, ο Άγιος Ισίδωρος κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-4 τους Ιππότες, παίρνοντας ακόμα ένα «τρίποντο».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4′ ο Φερχάτι άνοιξε το σκορ (0-1). Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση κι ένα λεπτό μετά, στο 5′, ο Τσιτσεκλής ισοφάρισε σε 1-1. Οι μικροί του «Αγίου» από εκεί και πέρα ανέβασαν τον ρυθμό τους και είχαν την υπεροχή. Στο 18′, ο Παπαντωνίου έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1) ενώ στο 19′, ο Τσιτσεκλής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Λίγο αργότερα, στο 23′, ο Τιτάης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

Στην επανάληψη, παρά την βροχή που έπεφτε σχεδόν ακατάπαυστα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνέχισαν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Στο 45′, η Μάκρα στην προσπάθεια της να διώξει με κεφαλιά την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας της (5-1). Στο 58′, ο Τουμαράς έκανε το 6-1, ενώ στο 60′ ο Παπαπαναγιώτου αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Στο 65′, ο Φερχάτι με μια ωραία προσπάθεια μείωσε σε 6-2, ενώ ο ίδιος παίκτης έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα, στο 75′ για να κάνει το 6-3. Στο 78′, ο Χαρτοφύλλης μείωσε κι άλλο (6-4).
Το τελικό 7-4 διαμόρφωσε ο Μανουσάκης στο 80′.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Πελαρδής, Ζωγραφάκης, Τσιτσεκλής, Παπαπαναγιώτης, Τσώνης, Τιτάης, Σταύρου ., Τουμαράς, Παπαντωνίου, Γεωργαλλής, Παπαπαναγιώτου. Έπαιξαν και οι Τσακίρης, Φωτεινής, Μανουσάκης και Στάππας.
ΙΠΠΟΤΕΣ:Baci, Χαρτοφύλλης, Μάκρα, Βασιλείου Δημ., Κατσάπης, Βασιλείου Δαν., Παπαϊωάννου, Σεγγούνας, Di-Nunno, Φερχάτι, Μπέλλος. Αγωνίστηκε και ο Βυζεντίνης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments