Αρχική Παιδικό «Καθάρισε» νωρίς ο Ευκλής

«Καθάρισε» νωρίς ο Ευκλής

0
Dodekanisos

Πετυχαίνοντας δυο γκολ αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, ο Ευκλής νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Παστίδας εκτός έδρας, πετυχαίνοντας την 11η του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι μικροί «πράσινοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο 4′ ο Αχλαδιώτης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (0-1). Στο 12′, ο Τζούρας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2). Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σχεδόν σε όλο το 80λεπτο. Από την άλλη ο Αστέρας προσπάθησε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, χωρίς όμως οι όποιες ευκαιρίες κατάφερε να δημιουργήσει να έχουν κάποια τύχη.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ευκλής παρέμεινε φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο (11 στα 11) στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα και εξακολουθεί να αποτελεί το πολύ μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει την 1η θέση όχι μόνο στον όμιλο του αλλά και γενικότερα στο φετινό Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σωτήρης Γεωργάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Γιορδαμνής, Γερασιμίδης, Χρυσός, Ζώης, Καρανικόλας, Ζουραδάκης, Κορκίδας, Κατταβενός, Κέσογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Κιουζελλέρ. Αγωνίστηκαν και οι Κόκκοτας, Νικολαΐδης, Καραβόλιας, Κοντούνη, Γιαννίκος, Σιντίκος και Αυγενικός.
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Μπάλλα, Ξεπαπαδάκης, Ζερβός, Καραμανώλης, Σταματούλας, Σαχόλι, Αχλαδιώτης, Χατζηκαντής Γ., Χατζηκυριαζής, Τζούρας. Έπαιξαν και οι Συρίμης, Γεωργαλλής, Χωραφίτης, Σελιμάς και Χατζηκαντής Φ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments