Αρχική Εφηβικό «Πράσινη θύελλα» 8 μποφόρ μέσα στις Καλυθιές!

«Πράσινη θύελλα» 8 μποφόρ μέσα στις Καλυθιές!

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η Ρόδος επικράτησε του Απόλλωνα Καλυθιών εκτός έδρας με 8-0.

Τα νεαρά «ελάφια» έδειξαν από νωρίς την ανωτερότητα τους και μόλις στο 9′ ο Ντουρμισάι άνοιξε το σκορ (0-1). Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς και στο 20′ ο Πόλο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2). Στο 30′, ο Αγαπητός Ζαχαρίας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, η Ρόδος πέτυχε ακόμα δύο τέρματα, με τον Αλιμερκάι, στο 34′ και στο 38′, κάνοντας το 0-4 και το 0-5 αντίστοιχα. Από την άλλη, ο Απόλλων περιορίστηκε μάλλον σε παθητικό ρόλο, αφού δυσκολευόταν τρομερά να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του αντιπάλου.

Στην επανάληψη, η Ρόδος, με τον αέρα των πέντε τερμάτων και έχοντας ξεκαθαρίσει το «τρίποντο» έριξε τους ρυθμούς της και πραγματοποίησε όλες τις αλλαγές που είχε στην διάθεση της. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες που συμπλήρωναν την 18αδα να δείξουν τις δυνατότητες τους και ειδικά στον Λαζαράκη, ο οποίος πέτυχε τρία ακόμα γκολ, στο 65′, στο 72′ και στο 85′, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το 0-8 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ντάκο (Καραγκιόζης, Λυριστής).
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ορφανός, Νεραντζάκης, Συμιακός, Σαββούλης, Κώστας Δ., Μάστορας, Μίσκου, Ιντρίζι, Γιορδαμνής, Κασταμούλας, Κώστας Σ. Έπαιξαν και οι Γρηγορίου, Καμπούρης, Περιστερόπουλος και Καφετζής.
ΡΟΔΟΣ: Καλανδράνης, Κεχαγιόγλου, Σταματούλας, Αμπελάς, Πότσης, Ντουρμισάι, Πόλο, Ζαχαρίας Κ., Ζαχαρίας Α., Αυγουστάκης, Αλιμερκάι. Αγωνίστηκαν και οι Κάππος, Μουσάκου, Λαζαράκης, Ορφανός, Πέτσικας, Πελαρδής και Κωνσταντινίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments