Αρχική Videos Χιλιάδες Αυστριακές επιχειρήσεις ζητούν την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Χιλιάδες Αυστριακές επιχειρήσεις ζητούν την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

0

Επιστολή στην κυβέρνηση ζητώντας να σταματήσουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας υπογράφουν περισσότερες από 8.800 επιχειρήσεις της Αυστρίας. Όλες αυτές οι επιχειρήσεις συμμετέχουν στην πλατφόρμα Einheit.at, κάνοντας ουσιαστικά μια σύμπραξη απέναντι στο πολύ μεγάλο ενεργειακό πρόβλημα που δυσκολεύει τα πράγματα ενόψει του χειμώνα.

 

Η επιστολή ανέφερε ότι για να αποφευχθεί η διαφαινόμενη «καταστροφή» των αυστριακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η κυβέρνηση της χώρας θα πρέπει να λάβει μια σειρά μέτρων τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πολιτική με στόχο τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στην Αυστρία. Η πλατφόρμα ζήτησε από την αυστριακή κυβέρνηση να αναστείλει όλες τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας για να αποτρέψει την «περαιτέρω ζημιά» στην Αυστρία και να κάνει τα πάντα ώστε οι ακόμη λειτουργικοί αγωγοί Nord Stream να τεθούν σε λειτουργία.

Η επιστολή κάνει επίσης λόγο για την ανάγκη ουδετερότητας της Αυστρίας και την βοήθεια της προς την κατεύθυνση των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων. Για τον σκοπό αυτό, όπως αναφέρεται, η Βιέννη πρέπει επίσης να δεχτεί τις ρωσικές προτάσεις για ειρηνευτικές συνομιλίες, να σταματήσει τυχόν προμήθειες όπλων στην Ουκρανία καθώς και τη χρήση του αυστριακού εδάφους για τέτοιους σκοπούς. Η άρση των περιορισμών του κορωνοϊού στις επιχειρήσεις και η διαγραφή χρέους είναι μεταξύ άλλων αιτημάτων που αναφέρονται στην ανοιχτή επιστολή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments