Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τα κατάφερε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, εκπλήρωσε το τάμα του!

Τα κατάφερε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, εκπλήρωσε το τάμα του!

0
Dodekanisos

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ Πανορμίτη το… έκανε το θαύμα του! Ο χρυσός μας παραολυμπιονίκης κατάφερε να φτάσει στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη στη Σύμη και να κάνει το τάμα του. Το δύσκολο εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μετά από 10-11 ώρες κολύμβησης, με τον 41χρονο παραολυμπιονίκη μας, να κερδίζει δίκαια το χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε την Ιερά Μονή του Πανορμίτη.

Ακούραστος, δυναμικός, με θέληση και ψυχή χιλίων λεόντων, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης έφτασε στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, εκεί όπου τον περίμενε ο Αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας Πύρρος Δήμας, η πρωταθλήτρια επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα και ο σπουδαίος Συμιακός δρομέας Μιχάλης Χατζηιωάννου. Φυσικά μαζί τους και πλήθος κόσμου, με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη και τα συναισθήματα υπέροχα από την πίστη στο στόχο και την εκπλήρωση του τάματος.

Παρά την κούραση από την υπερπροσπάθεια, ο τεράστιος Χαράλαμπος Ταϊγανίδης απέδειξε ότι στη ζωή μας δεν υπάρχουν… δεν μπορώ αλλά δεν θέλω. Κολυμπώντας με απίστευτο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής και έχοντας δίπλα του τον προπονητή του Γιώργο Αδάμ, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας τις τεράστιες ικανότητες του. Σήμερα με την βοήθεια του… Πανορμίτη, γράφτηκε η ιστορία από τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, ο οποίος έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του και κατάφερε να κολυμπήσει από τη Ρόδο στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, διανύοντας απόσταση 25 μιλίων.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments