Αρχική Αθλητικά νέα Μπασινάς και άλλοι έρχονται στο νησί μας

Μπασινάς και άλλοι έρχονται στο νησί μας

0
Dodekanisos

Με συγκίνηση αλλά και ενθουσιασμό οι Βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα περιμένουν την 28η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία θα γίνουν και επίσημα τα εγκαίνια του σπιτιού τους μέσα στο οποίο υπάρχει η ποδοσφαιρική τους ιστορία.

Η διοίκηση αλλά και τα μέλη του συλλόγου προσπαθούν να συμβάλλουν όσο μπορούν για να στεφθεί η εκδήλωση τους με επιτυχία.Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλει και ο ΠΣΑΠ με την ποδοσφαιρική του ομάδα στην οποία θα περιλαμβάνονται και παίκτες που αγωνίστηκαν και κατέκτησαν το EURO  2004, δίνοντας στην εκδήλωση των συναδέλφων τους της Ρόδου και του Διαγόρα μεγαλύτερη αίγλη. Όλα έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αφού ιδιώτες αλλά και φορείς είναι αρωγοί στην προσπάθεια των Βετεράνων.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν με την ομάδα του ΠΣΑΠ θα είναι οι Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Κυργιάκος, Βόκολος, Φραντζέσκος, Μπατίστα, Σπυρόπουλος ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστή όλη η 18αδα που θα έρθει στο νησί μας. Προπονητής της ομάδας του ΠΣΑΠ είναι ο Χαράλαμπος Ζελενίτσας κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕΚ. Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας «Ο Διαγόρας» και η είσοδος θα είναι 5ευρώ καθώς το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί για φιλανθρωπικό σκοπό σε κάποιο από του ιδρύματα του νησιού μας.

Ελπίζουμε πως το φίλαθλο κοινό του νησιού μας θα ανταποκριθεί και θα δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι για να τιμήσει τους παίκτες που μας έκαναν υπερήφανους το 2004 αλλά και τους Βετεράνους Ρόδου/Διαγόρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments