Αρχική Στήλες Απόψεις Ατόπημα σε βαθμό…κακουργήματος

Ατόπημα σε βαθμό…κακουργήματος

0
diaitites_defteriatiki
Dodekanisos

Του Ηλία Λοίζου

Η καθιερωμένη συγκέντρωση των διαιτητών στα γραφεία του συνδέσμου έγινε την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου αλλά άγνωστο γιατί ο (κατά τα άλλα φίλος και καλό παιδί) Νίκος Σταυριανός επέλεξε μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει επίθεση σε ανθρώπους που τον  γαλούχησαν και τον έκαναν διαιτητή μέσα στην οικογένεια του συνδέσμου.

Θεωρούμε  πως ήταν σοβαρό ατόπημα η στάση που τήρησε απέναντι σε πρόσωπα που αν μη τι άλλο ακόμα και τώρα δεν μπορεί να τα προσφωνεί με το μικρό τους όνομα και τα οποία στον χώρο της διαιτησίας και όχι μόνο εμπνέουν σεβασμό σε όλους. Όντας πλέον μέλος του Τοπικού Οργάνου Διατησίας και νομίζοντας ότι έχει πιάσει αρχ …καρέκλα αναφέρθηκε σε θέματα που αν είχε τα κότσια έπρεπε να τα αναφέρει όταν ακόμα ήταν διαιτητής η όταν έγινε παρατηρητής διαιτησίας. Τότε ίσως να είχαν κάποια αξία τα λόγια που εκστόμισε την Δευτέρα το βράδυ σε …νεκρό χρόνο!!!!

Αξίζει να αναφέρουμε πως καλώς ο Νίκος Σταυριανός βρίσκεται στο Τ.Ο.Δ και δεν μας αγγίζουν ούτε και συμφωνούμε για τις κομπλεξικές αναφορές στο πρόσωπο του, ότι ο αδελφός του είναι προπονητής στην  εφηβική ομάδα του Κλεάνθη , άρα κατά τα αρρωστημένα μυαλά, θα ευνοήσει με τους ορισμούς διαιτητών τον Κλεάνθη.

Την Δευτέρα το βράδυ λοιπόν, για άγνωστους λόγους, ο Νικόλας έκανε σύγκριση δύο ανόμοιων θεμάτων και υπέπεσε, επαναλαμβάνουμε, σε ατόπημα προς το πρόσωπο του Δημήτρη Κάπρου και των Αργυρίου-Τριανταφύλλου.

Ουσιαστικά υπαγόρεψε η αν θέλετε έδωσε εντολή στον Δημήτρη Κάπρο, πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, να μην πηγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές και να μην προβαίνει σε ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τους αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων. Το επιχείρημα του ήταν πως οι παρατηρητές διαιτησίας κάθε Δευτέρα αναλύουν την απόδοση των διαιτητών στα γραφεία του συνδέσμου! Αγαπητέ φίλε Νικόλα άλλη η δουλειά του οργάνου και άλλη η δουλειά του κ.Κάπρου. Το θέμα είναι αν ενοχλεί η τηλεοπτική παρουσία του Κάπρου η αν κάνει κακό στην διαιτησία.

Για εμάς ούτε πρέπει να ενοχλεί η παρουσία του και ούτε κάνει κακό στους διαιτητές και την διαιτησία!!!  Ίσα-ίσα μάλιστα θα λέγαμε ότι την βοηθάει με τον τρόπο του και τις τοποθετήσεις του. Αν υποπέσει σε λάθη θα επιβαρύνει την θέση του και μόνο.

Την εποχή που ήσουνα ακόμη διαιτητής και μετά παρατηρητής φίλε Νικόλα γιατί δεν έθεσες τέτοιο θέμα στον Σύνδεσμο;

Γιατί τώρα φίλε Νικόλα και μάλιστα μπροστά σε όλη την πιτσιρικαρία της διαιτησίας?? Άξιζαν τέτοια υποβάθμιση ο Δημήτρης Κάπρος, ο  Παντελής Αργυρίου, ο Γιάννης Τριανταφύλλου; Επαναλαμβάνω μπροστά στην πιτσιρικαρία της διαιτησίας;

Τι θα σε ενοχλούσε αν έκανες ιδιαιτέρως αυτή την αναφορά-ερώτημα;  Έφτασες να αμφισβητήσεις ανθρώπου που σε δίδαξαν, αν τελικά είναι καθηγητές διαιτησίας η απλά εκπαιδευτές σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της Ε.Π.Ο. Ναι, εντάξει άλλαξε η κατάσταση αλλά δεν μπορεί κανένας να διαγράφει την θετική προσφορά προσώπων στον σύνδεσμο ανεξάρτητα από το αξίωμα τους!!! Σίγουρα άλλοι είναι εκείνοι που επέλεξαν τον τρόπο διοικήσεως της διαιτησίας στην Ελλάδα και γνωρίζεις πολύ καλά πως και ο Κύρος Βασσάρας ουσιαστικά έχει υποβαθμιστεί  από την θέση στην οποία έπρεπε να βρίσκεται.

Νομίζουμε πως κατάλαβες το λάθος σου, διότι πιστεύουμε ο’ τι στην διαιτησία μόνο φίλους αποκτάτε και όχι εχθρούς.

Η θέση στην οποία βρίσκεσαι είναι προσωρινή και όταν θα σε αποπέμψουν τότε θα επιστρέψεις στις αγκαλιές του Συνδέσμου γιατί ουσιαστικά εκεί ανήκεις!! Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτά που βγήκαν από το στόμα σου είναι δικά σου λόγια.

Έτσι απλά δεν θέλουμε να το πιστέψουμε!!!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments