Αρχική Videos ΣΟΚ: Αυστραλός αστυνομικός ελέγχει ακόμα και το …ποτήρι του καφέ!

ΣΟΚ: Αυστραλός αστυνομικός ελέγχει ακόμα και το …ποτήρι του καφέ!

0
Dodekanisos

Ένα ακόμα δείγμα του δυστοπικού μέλλοντος που έχει επιφέρει ο κορονοϊός ήρθε από την Μελβούρνη της Αυστραλίας. 

Ειδικότερα ένας αστυνομικός στην Μελβούρνη, ζήτησε από έναν πολίτη να ελέγξει το ποτήρι του. Ούτως ώστε να διαπιστώσει αν έχει μέσα καφέ και ότι η δικαιολογία του πολίτη για μη χρήση μάσκας όντως αληθεύει. «Θα σας ενοχλούσε αν ελέγξω ότι υπάρχει πράγματι κάτι σε αυτό;», αποφάνθηκε ο αστυνομικός. Μόλις κούνησε το ποτήρι και είδε πως προφανώς υπήρχε καφές, είπε στον πολίτη: «Απόλαυσε τον καφέ σου». 

Στον αντίποδα ο άνδρας απάντησε στον αστυνομικό: «Ο Ιησούς σας αγαπά όλους. Ο Θεός να ευλογεί. Θα προσεύχομαι για όλους σας».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ασαφές το πότε τραβήχτηκε το συγκεκριμένο βίντεο. Παρόλα αυτά, όπως ήταν λογικό αστραπιαία έγινε viral (σ.σ. το βίντεο) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter. Μάλιστα ένας εξ αυτών διακωμωδώντας το περιστατικό έγραψε: «Αν το ποτήρι του ήταν άδειο θα του είχε επιβληθεί πρόστιμο». Για να τονίσει με γλαφυρό τρόπο τον παραλογισμό με τον κορονοϊό. «Ο καφές είναι γνωστό ότι σκοτώνει τον Covid», σχολίασε. 

Δείτε το βίντεο

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως η Μελβούρνη, της Αυστραλίας συνεχίζει να παραμείνει σε lockdown το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από κάθε άλλη στον κόσμο. Έπειτα από 262 ημέρες αναμένεται να άρει αυτή την εβδομάδα την καραντίνα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments